Έχοντας βάλει τον πήχη πολύ ψηλά η απώλεια της πρωτιάς μάρανε τις δάφνες της πρόκρισης. Και για να λέμε την πάσα αλήθεια; Ο τρόπος απώλειας της πρωτιάς ενόχλησε σφόδρα τους φίλους του «δικέφαλου».

Η ισοπαλία με την Άλκμααρ ήρθε μετά από μια σχετικά ... χαλαρή προσέγγιση του αγώνα. Τόσο από τον Χούουμπ Στεφενς , όσο κι από τους παίκτες του. Ως εκ τούτου στην Τούμπα κυριάρχησαν - έστω κατά διαστήματα - αποδοκιμασίες και συνθήματα ... Για πιπέρι στο στόμα! Ανάμεσα στα συνθήματα (όχι αυτά για ... πιπέρι στο στόμα) κι εκείνο για τον Πάμπλο Γκαρσία. Έβραζε η Τούμπα ... Κόχλαζε υπέρ του.

Σε ότι αφορά πάντως, τον «Τσε» εμείς επιμένουμε: Σε αυτήν την ομάδα του ΠΑΟΚ, αυτός ο παίκτης έχει θέση αγωνιστικά. Καλά, ψυχολογικά, το κενό του είναι τεράστιο...

Το πείραμα με τον Κωνσταντινίδη στα χαφ δεν πέτυχε. Έπασχε πάλι, ο «δικέφαλος» στη μέση του. Ο Τζιόλης ήταν «πτώμα» στην κούραση. Ο Λάζαρ εκτός φόρμας. Τι να πρωτοέκανε ο Κωνσταντινίδης; Ο Ολλανδός προπονητής βέβαια, τολμά - προς όφελος του ΠΑΟΚ - να αξιοποιεί κάθε παίκτη τον οποίο διαθέτει. Όπως έκανε με τον Πόζογλου, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Επίσης σε κακή ημέρα ... Βραδιά για να ακριβολογούμε, ήταν ο Στοχ,ο Λούκας κι ο Αθανασιάδης. Ήταν σε καλή η Άλκμααρ. Κι έτσι χάθηκε η πρωτιά. Ο ΠΑΟΚ περνά στο γκρουπ των αδυνάτων . Με δυνατές ομάδες από το Γιουρόπα Λιγκ αλλά τις αδύνατες από το Τσαμπίον Λιγκ. Απέφυγε Άγιαξ, Γιουβέντους και Πόρτο. Λέτε, να το σχεδίασε έτσι ο Χούουμπ Στέφενς; Ο χρόνος θα δείξει!

Σημασία όμως, έχει πως οι φίλοι του «δικέφαλου» δυσφόρησαν πάλι, με την εικόνα της ομάδας του. Απογοητεύθηκαν από τη χαλαρότητα της. Κι αυτή είναι σοβαρότερη ζημιά για τον ΠΑΟΚ από την απώλεια της 1ης θέσης και 400.000 ευρώ!

Πηγή: pamesports.gr