Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πώς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό χάθηκε μέρος της χαράς του οπαδού του ΠΑΟΚ να βλέπει την ομάδα του. Όχι, πως έπαψε να την αγαπά και να τη νιώθει κομμάτι της ζωής του, αλλά του έλειπε ο μεγάλος στόχος. Η πίστη ότι φέτος μπορεί να πετύχει κάτι μεγάλο, ένα επίτευγμα για το οποίο θα έχει να υπερηφανεύεται και να συζητά και τα επόμενα χρόνια. Ακόμη και όταν κερδίζει με καλό ποδόσφαιρο αντιπάλους όπως τα Γιάννινα και την Καλλονή, ακόμη και με πεντάρα, στη χαρά μπαίνει μέτρο, γιατί η δεύτερη σκέψη είναι "ε, και τι έγινε που βάλαμε πέντε; Μήπως θα πάρουμε το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό;".

Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει η Μπενφίκα που βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League. Από το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο στόχο που, από 'δω και στο εξής, θα αποτελεί ορόσημο στη φετινή πορεία του. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ έχει κάτι για να ονειρεύεται, να προσδοκά, να σκέφτεται, πώς έστω και για ένα-δύο 24ωρα θα τον φέρει στο επίκεντρο όλης της Ευρώπης, αν καταφέρει να υποσκελίσει τον σπουδαίο αντίπαλό του.

Αυτός είναι ο ψυχισμός του ΠΑΟΚτσή, έτσι ονειρεύεται την ομάδα του αυτός ο κόσμος που ζει και αναπνέει για επικές ευρωπαϊκές βραδιές, για τίτλους και διακρίσεις. Τα δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα στις 20 και 27 Φεβρουαρίου είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία και για τον Σαββίδη να μπολιαστεί με αυτή τη σκέψη. Ήδη, θα πρέπει να έχει αρχίσει να εισπράττει τα μηνύματα και αυτό θα φανεί από την αντίδρασή του τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Τις μέρες που έρχονται οφείλει να δείξει πως κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το όνειρο του ΠΑΟΚτσή ζωντανό.

Πηγή: olapaok.gr