Αναλυτικά όσα είπε:

«Πήγα για έναν μήνα στο Μπακού, σαν τεχνικός διευθυντής και μετά έμεινα στην ομάδα σαν προπονητής. Είναι μία πολύ καλή εμπειρία, μόνο για το ξεκίνημα πήγα να βοηθήσω σε θέματα οργάνωσης, αλλά είμαι εκεί σαν προπονητής. Αυτό ξέρω άλλωστε να κάνω» είπε αρχικά.

Για τις κληρώσεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού: «Πιστεύω ότι και οι δύο είχαν δύσκολες κληρώσεις, όμως δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Πριν την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ όλοι έλεγαν ότι ο ΠΑΟΚ είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Παίζουν έντεκα εναντίον έντεκα. Τα δίνεις όλα για να περάσεις».

Για την Μπενφίκα: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη επιτυχία που πέρασε. Η Μπενφίκα έχει τον ίδιο προπονητή εδώ και χρόνια, παίζει με τον τρόπο που θέλει και έχει πολλούς καλούς παίκτες. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα και ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα το μπάτζετ είναι πολύ μεγαλύτερο, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κοιτάξει ότι είναι παραπάνω. Πρέπει να την κοιτάξει στα ίσα. Πρέπει να είναι πολύ καλά στημένος, να κλέβει μπάλες, να παίζει καλή άμυνα, να είναι ομαδικός και συγκεντρωμένος 90 λεπτά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι για τον ΠΑΟΚ είναι πάντα καλύτερο να παίζει με δυνατή ομάδα. Μεγάλη δύναμη είναι ο κόσμος και η Τούμπα. Όταν βγαίνεις στο γήπεδο ο κόσμος σου δίνει φτερά. Είναι ένας δύκολος αντίπαλος η Μπενφίκα αλλά θα παίξει πιο εύκολα ένα καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ απέναντι της».

Για τα παλιότερα παιχνίδια με τη Μπενφίκα: «Σίγουρα μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις βλέπεις την ομάδα. Παίξαμε και τα δύο παιχνίδια πάρα πολύ καλά, ειδικά στο εκτός και χάσαμε στα πέναλτι. Για να ελπίζεις πρέπει να έχεις και την τύχη με το μέρος σου. Δεν ετοιμάζεσαι μόνο εκείνες τις δύο μέρες, είναι μεγάλη η προετοιμασία».

Για τα πέναλτι: «Νομίζω ότι το τρίτο το είχα βάλει εγώ, αλλά αυτοί τα έβαλαν όλα. Στο εκτός έδρας παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και η τύχη και οι λεπτομέρεις έπαιξαν μεγάλο ρόλο. Έχει σημασία το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα και ελπίζω να τα καταφέρει».

Για τους Χάαν και Αναστασιάδη που είχε προπονητές: Εγώ δεν ξεχνάω τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει. Είναι πολύ σημαντικό να σε διδάσκει ένας άνθρωπος πέρα από το ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντικό να φεύγει ικανοποιημένος ότι έχει αφήσει κάποιο έργο. Αυτό προσπαθώ και εγώ να κάνω. Και οι δύο μας έχουν βοηθήσει πολύ, να μάθουμε και ποδόσφαιρο αλλά και να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξει πού τις τοποθετήσεις του, όταν βγαίνει στην επίθεση. Η Μπενφίκα είναι πολύ καλή. Ο ΠΑΟΚ όταν χάνει την μπάλα πρέπει να πρεσάρει και τρέχει. Δεν είναι μόνο οι κεντρικοί αμυντικοί που πρέπει να πρεσάρουν, αλλά και τα χαφ. Πιστεύω ότι πρέπει να προσέχει τις τοποθετήσεις του όταν βγαίνει η Μπενφίκα στην επίθεση. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να κερδίσει. Θα είναι πολύ σημαντικό και για την Ελλάδα»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα το παρακολουθώ πολύ. Υπάρχει και η κρίση και πρέπει να προσέχουμε με τους ποδοσφαιριστές και να δουλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Είναι καλό το πρωτάθλημα και μπορεί να γίνει καλύτερο. Είναι μία χαρά».