Αναμφίβολα ο άνθρωπος ο οποίος έχει ενοχληθεί περισσότερο από την εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός στους πρώτους επίσημους αγώνες της σεζόν είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής χρεώνεται τις άσχημες εμφανίσεις, αφού δύο φορές δεν κατάφερε να προετοιμάσει την ομάδα όπως θα έπρεπε.

Πάντως τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν πεισμώσει για τα καλά τον 65χρονο τεχνικό. Ο ίδιος είναι μαχητής και νικητής και δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα. Αντίθετα, θα δουλέψει ακόμα πιο σκληρά για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό όπως τον θέλει αυτός και οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Σε συζητήσεις που είχε με συνεργάτες του, ο Φερέιρα εξέφραζε τη σιγουριά του ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί. "Δεν είμαστε αυτοί που περίμενα, αλλά μέχρι τώρα όλα μας πάνε στραβά. Όμως θα γίνουμε αυτοί που πρέπει και θα καταφέρουμε να γυρίσουμε την κατάσταση" τονίζει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Φερέιρα έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, αφού θεωρεί ότι δεν έχουν επιδείξει την απαιτούμενη συγκέντρωση και τη σωστή νοοτροπία. Τους έβαλε άγριο χέρι μετά την ήττα από τη Μακάμπι και σκοπεύει να συζητήσει μαζί τους τις επόμενες μέρες, ώστε να τους δώσει να καταλάβουν τι ακριβώς θέλει από αυτούς.

Ωστόσο δεν τίθεται έλλειψης εμπιστοσύνης απέναντι τους. Σε κάθε ευκαιρία ο Πορτογάλος κάνει σαφές ότι τους πιστεύει και μαζί τους θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Ακόμα και αν τα προκριματικά στράβωσαν για τα καλά στον Ζεσού, ακόμα έχει τα περιθώρια να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική και δυνατή ομάδα.

Πηγή: Prasinanea.gr