O Mπουμπνόφ που κατέχει ειδική αρμοδιότητα στην ρωσική ομοσπονδία στον εντοπισμό στημένων αγώνων, δήλωσε λίγο πολύ πως η μισή Ελλάδα ήξερε ότι ο αγώνας θα λήξει ισόπαλος και το είχε παίξει στο στοίχημα!

Ως γνωστόν ο ΠΑΟΚ με ισοπαλία έπαιρνε την πρώτη θέση στον όμιλο ενώ η Ρουμπίν την δεύτερη θέση αφήνοντας την Τότεναμ εκτός διοργάνωσης.

«Ο σχολιαστής του αγώνα ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα είπε πως όλη η Ελλάδα ήξερε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα ενώ προέβλεψε ακόμα και το ακριβές σκορ! Ηταν μια παρωδία! Δεν αποκλείω όλοι οι Ελληνες να πόνταραν στο `Χ' και να είχαν τρελά κέρδη στο στοίχημα. Μόνοι οι τρελοί και οι πατριώτες πρέπει να χαίρονται με την πρόκριση της Ρουμπίν στην επόμενη φάση του Europa League και όχι όσοι αντιλαμβάνονται την κατάσταση όπως είναι».

Ο Μπουμπνόφ συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Για την Τότεναμ το Europa League ήταν περιττό. Όταν οι Λονδρέζοι (σ.σ που την ίδια ώρα αγωνιζόντουσαν με την Σάμροκ και ήθελαν νίκη και ήττα της Ρουμπίν για να περάσουν αυτοί ως δεύτεροι) πληροφορήθηκαν πως η Ρουμπίν ισοφάρισε στην Θεσσαλονίκη, σταμάτησαν να παίζουν γιατί ήξεραν τι συμβαίνει στην Ελλάδα!».

Πηγή: sentra-goal.gr