Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στη διάθεσή του ένα ρόστερ με 23 ξένους παίκτες (ο Τζος Μπόουλερ θα γίνει ο 24ος), γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή της τελικής λίστας για τους ομίλους του Europa League, ενώ συνεπάγεται ότι θα υπάρξουν ορισμένα ηχηρά "κοψίματα".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει την έκπληξη αφήνοντας εκτός λίστας τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ!

Ο Δανός μέσος λογίζεται ως βασικός στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, αλλά δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του. Συνεπώς φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτός που θα την... πληρώσει για να χωρέσουν στη λίστα οι Μπιέλ και Μπόουλερ.

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος επέστρε ψε στα αγωνιστικά πλάνα του Ολυμπιακού. Πάντως, το πιθανότερο είναι ο Έλληνας άσος να μην συμπεριληφθεί στη λίστα, αφού δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό ώστε να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα ευρωπαϊκά ματς.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (2/9) θα γίνουν γνωστοί οι 6 «ερυθρόλευκοι» που θα κοπούν από τον Κορμπεράν.