Με τα καλύτερα λόγια για την δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά και την ποιότητά του αναφέρθηκε ο Μίρον Μάρκεβιτς.

Ο προπονητής της Μέταλιστ προσεχούς ευρωπαϊκής αντιπάλου της πειραϊκής ομάδας στους «16» του Europa League, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ουκρανική ιστοσελίδα «HotSport.ua», δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τους «ερυθρόλευκους» ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο σύνολο, που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι:

Παράλληλα, ανέφερε πως θα γίνει «μάχη» την προσεχή Πέμπτη στο Χάρκοβο σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, αφού οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

Ο Μάρκεβιτς, αρχικά πάντως αναφέρθηκε στο θέμα της αρχηγίας στην ομάδα του: «Ήταν πρωτοβουλία του Ξαβιέ να γίνει ο Κλέιτον αρχηγός. Το συμφώνησαν πριν το ματς με την Όμπολον και άξιζε μια τέτοια τιμή", ήταν τα λόγια του Μάρκεβιτς, που συνέχισε σχετικά με το κλίμα της ομάδας. "Ναι, το κλίμα είναι καλό και τα παιδιά εμπιστεύονται το ένα το άλλο».

Η απώλεια βαθμών τηε Σαχτάρ, σε συνδυασμό με την δύσκολη νίκη της επί της Όμπολον, που επιτεύχθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και η οποία έδωσε την ευκαιρία στη Μέταλιστ να μειώσει τη διαφορά της στους δύο πόντους από τη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Ερωτηθείς για το πώς αντιμετωπίζει την κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού τόνισε:
«Ναι εμείς αυτό θέλουμε. Να μπούμε στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και έχουμε τον χαρακτήρα να το πετύχουμε».

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr