Ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Χάρκοβο δίνει ένα ευρωπαικό κλίμα στα ποδοσφαιρικά ελληνικά δρώμενα. Οι ερυθρόλευκοι είναι η τελευταία ομάδα μας που απέμεινε στις ευρωπαικές διοργανώσεις και φιλοδοξεί να προκριθεί και να συνεχίσει την πορεία της. Η πρωτοπορία πλέον στο ελληνικό πρωτάθλημα τους δίνει άλλο αέρα και ασφαλώς καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι που θα δώσει στην Ουκρανία.

Κατά τη γνώμη μας θα είναι ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ γιατί και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, εντός και εκτός έδρας. Αυτό φυσικά είναι κάτι που ευνοεί τους Πειραιώτες αρκεί να προσέξουν την άμυνα τους, κάτι που έκαναν πετυχημένα τον Φεβρουάριο στη Μόσχα.

Ο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει βρει την ευρωπαική συνταγή και την εφαρμόζει πιστά. Μπορεί δε να περηφανεύεται πως έχει δύο ισάξιους πολύ καλούς τερματοφύλακες αν και πιστεύουμε πως και ο τρίτος είναι ικανός.

Αν τα καταφέρει ο Ολυμπιακός θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα διότι σπάνια ελληνική ομάδα συνδυάζει μια καλή πορεία σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Στις 24 όμως Μαρτίου θα ξεκινήσει άλλη μια εβδομάδα με χρώμα ευρωπαικό, εννούμε της εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου. Ο Γαλανόλευκος Φάρος μεταφέρει για επτά ημέρες το εξαιρετικό Μουσείο της εθνικής στην Αθήνα, και πιο συγκεκριμένα στον Φλοίσβο του Φαλήρου με όλα τα εκθέματα από την πορεία της εθνικής από το 2004 έως τώρα.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Φαλήρου και θα διαρκέσει από τις 24 Μαρτίου έως την 1 Απριλίου με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Εντάσεεται δε στο παλίσιο όλων των εκδηλώσεων για να ευαισθητοποιούν οι φίλαθλοι ενόψει της συμμετοχής της εθνικής στο EURO 2012 στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Πηγή: pamesports.gr