Γράφει ο Αντώνης Σαούλης...

Με την ατάκα του Βαλβέρδε ότι «έχω καταλήξει τι θα κάνω» θα περιμέναμε στη χθεσινή τελευταία προπόνηση να έδειχνε και το σχήμα! Ωστόσο, ο Βάσκος περισσότερο τα μπέρδεψε παρά τα ξεκαθάρισε τα σχέδια του!

Και αυτό γιατί στο διπλό που δοκίμασε χρησιμοποίησε και τους 21 παίκτες της αποστολής και φυσικά ουδείς μπορούσε να βγάλει άκρη. Με τους μεν «κόκκινους» ήταν οι Μέγερι, Παπάζογλου, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Χολέμπας στην άμυνα (από τα δεξιά στα αριστερά) οι Φέισα, Μακούν, Μανιάτης στα χαφ και Φουστέρ, Αμπντούν στα άκρα με τον Μιραλάς να παίζει μπαλαντέρ και στις δύο ομάδες. Οι άσπροι ήταν οι Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Μαρκάνο στην άμυνα (από τα δεξιά στα αριστερά), Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα στα χαφ και Καζίμ, Τζεμπούρ, Φετφατζίδης (γράψαμε ότι ο Μιραλάς ήταν μπαλαντέρ).

Φυσικά καμία από τις δύο ενδεκάδες δεν πρόκειται να τη δούμε σήμερα το βράδυ. Μάλιστα, το πιο πιθανό σχήμα είναι αυτό της Μόσχας, με μόνη αλλαγή αυτή του Αβραάμ αντί του Χολέμπας. Δηλαδή τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ, Μαρκάνο στην άμυνα, τους Ορμπάιθ, Μανιάτη, Μακούν στον άξονα και τους Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ στην επίθεση.

Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι αλλαγές. Για παράδειγμα να γίνει ο Χολέμπας χαφ μπροστά από τον Μαρκάνο, ο Φουστέρ να περάσει στον άξονα και να μείνει στον πάγκο ο Μακούν. Το σενάριο να δούμε τον Φέισα στη βασική 11άδα έχει απειροελάχιστες πιθανότητες να επαληθευτεί, ωστόσο δεν πρέπει ν' αγνοήσουμε το γεγονός ότι δοκίμασε τον Σέρβο μαζί με τους Μακούν και Μανιάτη και μπροστά από Μέλμπεργκ, Αβραάμ!

Ολα δείχνουν όμως ότι θα δούμε ένα σχήμα και ένα πλάνο όπως αυτό της Μόσχας συν τον Παπαδόπουλο αντί του Χολέμπας, αν και με τον Βαλβέρδε ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος.

Πηγή: sday.gr