Κι εξηγούμαστε για ποιο λόγο είναι πολύ σημαντική η υπόθεση - πρόκριση με τη Μέταλιστ...

Αν ο Ολυμπιακός περάσει κι αυτό το εμπόδιο, τότε μπαίνει στα προημιτελικά του Europa League. Ακόμα και στους "8", λοιπόν, αν σταματήσει η φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, όλοι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι στο λιμάνι. Ειδικά αν προσθέσουμε και τις εξαιρετικές εμφανίσεις στον όμιλο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι, όμως, πήραν κεφάλι πια και στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο αέρας φυσάει ευνοϊκά, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, είναι κοντά στον τίτλο, ειδικά αν δεν χάσει στο ΟΑΚΑ.

Και, βέβαια, είναι κι ένα βήμα πριν από τον τελικό Κυπέλλου. Έχει λογικά το πάνω χέρι με ΟΦΗ, ενώ και στον τελικό θα είναι το σούπερ φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, με αντίπαλο έναν εκ των Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης.

Θα είναι ή δεν θα είναι μια ονειρεμένη χρονιά, λοιπόν; Φυσικά για να κάνει ο Ολυμπιακός το νταμπλ και να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους "8" στην Ευρώπη, υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, δηλαδή. Είναι, όμως, Μάρτιος και ο Ολυμπιακός είναι φουλ μέσα και στους τρεις στόχους του ετοιμάζοντας ...κάτι μαγικό για τους οπαδούς του!