Να 'στε σοβαροί και προσγειωμένοι,όπως η ομάδα σας!! Μια ομάδα που παρέδωσε το απόλυτο μάθημα ποδοσφαιρικού ρεαλισμού και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός ήταν ένας Ολυμπιακός διαβασμένος. Αυτός ήταν ένας Ολυμπιακός δυνατός.

Ένας Ολυμπιακός που ήξερε απο πριν τα όπλα του αντιπάλου του και κατάφερε παίζοντας ψυχωμένα, μυαλωμένα κι έξυπνα να πάρει όχι απλά αυτο που του άξιζε -την ισοπαλία κατα την ταπεινή μου άποψη-,αλλα το καλύτερο που μπορούσε: Δηλαδή τη νίκη που του δίνει τον αέρα της πρόκρισης απέναντι στη Μέταλιστ.

Μια Μέταλιστ μάλιστα που θα έρθει σαφώς αποδυναμωμένη στο Καραϊσκάκη αφου λόγω κίτρινων και κόκκινων καρτών δε θα παίξουν δυο βασικά στελέχη της. Προσοχή όμως: Η δήλωση του του Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου και οι διαρροεες απ την πλευρά του Μαρινάκη είναι ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΣΩΣΤΈΣ!! Ο Ολυμπιακός δεν έχει προκριθεί ακόμη (όχι στον τελικο που μου λένε οι φίλοι μου αλλα ούτε ) στα προημιτελικά. Έχει αβαντάζ,ο κόσμος του θα....σκιαξει τους Ουκρανούς αλλα μέχρι εκεί!!

Απαιτείται προσπάθεια,πολύς ιδρώτας (όπως απόψε στο Χάρκοβο) και βέβαια το μυαλο του συγκεντρωμένο στην πρόκριση κι όχι μοιρασμένο ανάμεσα στο Νέο Φάληρο και το....Μαρούσι όπου την άλλη Κυριακή θα παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εφ όσον αυτα δεν ισχύσουν μη φαντάζεστε χαρές και πανηγύρια φίλτατοι γαύροι. Γι αυτο είναι καλο να πατάτε στο έδαφος, όπως οι παίκτες κι ο προπονητής σας.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε υπέρ σας αλλα η Μέταλιστ είναι ακόμη σκληρή για τα δόντια οποιουδήποτε αντιπαλου...

Πηγή: pamesports.gr