Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι λοιπόν, σύμπτωση. Ειδικά για ελληνική ομάδα. Στο Χάρκοβο μάλιστα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα ακόμα «διπλό» ακόμα κι όταν ήταν κακός στο μισό ματς.

Γιατί ο Ολυμπιακός του α΄ ημιχρόνου δεν ήταν καλός. Αντίθετα, στο β΄ είδαμε τον γνωστό Ολυμπιακό με την κατοχή της μπάλας, την αυτοπεποίθηση στην αμυντική του γραμμή και την δυνατότητά του να βγάζει και φάσεις μπροστά.

Αν μάλιστα, ο Τζιμπούρ με τον Μιραλάς πάψουν να διαγωνίζονται στο ποιος θα βάλει το γκολ για να γίνει ήρωας, τότε η πρόκριση κόντρα στη Μέταλιστ θα είχε «κλειδώσει» από χθες στο Χάρκοβο και ο Ολυμπιακός θα σκεφτόταν μόνο τα ματς με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Μιλάμε για δύο περιπτώσεις που βγάζουν μάτια! Στη μία δίνει ο Τζιμπούρ την μπάλα στον Μιραλάς και γίνεται το 0-2 και στην άλλη ο Βέλγος στον Αλγερινό και έρχεται το 0-3. Και στις δύο όμως, ο καθένας πήγε να παίξει για την πάρτι του και το σκορ έμεινε στο 0-1.

Επειδή όμως, έχουμε να κάνουμε με επιθετικούς-εγωιστές και αγύριστα κεφάλια, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και προσεκτικός και στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης για να πάρει την πρόκριση.

Ο Βαλβέρδε κρατάει μικρό καλάθι και καλά κάνει. Ξέρει ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι άλλο από την κούραση. Τα συνεχόμενα ματς εξουθενώνουν τους ποδοσφαιριστές του.

Αυτός είναι ένας ακόμα καλός λόγος να ξαναμαζέψει στα αποδυτήρια τον Τζιμπούρ και τον Μιραλάς για να τους εξηγήσει ότι αν δίνουν πάσες ο ένας στον άλλο, όπως κάνουν οι φυσιολογικοί επιθετικοί, θα κάνουν εύκολη την ζωή ολόκληρης της ομάδας.

Και αυτό ισχύει και για τα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: pamesports.gr