ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΑΝTΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
(1-0 στη Λισαβώνα)
Αν σοβαρευτεί και με την Γιουνάιτεντ... εκτός διοργάνωσης, η Σίτι δεν θα έχει πρόβλημα να φτάσει στο Βουκουρέστι και να σηκώσει την κούπα. Από τα χειρότερα φετινά ματς η εμφάνιση στην Λισαβώνα, όμως το 1-0 δεν είναι εμπόδιο για να την αφήσει εκτός προημιτελικών. Οι Πολίτες διέλυσαν την κάτοχο του τροπαίου Πόρτο και με δυο νίκες έστειλαν... μήνυμα.

Η Σίτι με ρόστερ που προκαλεί... ίλιγγο δεν έχει τρωτά σημεία και με την επιστροφή του Γιάγια Τουρέ στη μεσαία γραμμή ισχυροποιήθηκε ακόμα περισσότερο. Εξάλλου, η απουσία του από το ματς με τη Σπόρτινγκ φανέρωσε αδυναμίες, αν και περισσότερο η έλλειψη συγκέντρωσης ήταν που στοίχισε... Η Μάντσεστερ αγωνίζεται με σύστημα 4-2-3-1 και από τη μέση και μπροστά οι λύσεις είναι πολλές, πάρα πολλές... Τα δυο αμυντικά χαφ είναι συνήθως Μπάρι – Τουρέ και μπροστά τους, Νασρί, Σίλβα, Αγουέρο και Μπαλοτέλι μπορούν να κάνουν απίστευτα πράγματα...

Βέβαια, πρωταρχικός στόχο της Σίτι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στο +2 από τη Γιουνάιτεντ, αν και ένας ευρωπαϊκός τίτλος δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, ειδικά από ομάδες που δεν έχουν... πλούσια τροπαιοθήκη. Στο «Ετιχαντ» μόνο Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ έχουν καταφέρει να την κερδίσουν, αλλά για το κύπελλο και το Λίγκα Καπ αντίστοιχα.
ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ: 20%

Διαβάστε αναλυτικά στο gazzetta.gr