Συγνώμη, οκτώμιση ήταν οι βραδιές, αφού ακόμη και χθες το α’ ημίχρονο ήταν εκπληκτικό. Χορτάσαμε μπάλα από την ομάδα του Βαλβέρδε.

Τώρα, πραγματικά υπάρχουν κάποιες στιγμές στις οποίες δικαιώνομαι για τις εκτιμήσεις που έχω κάνει, μελετώντας από πριν τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά και των αντιπάλων του και τρελαίνομαι. Λες και φταίω εγώ αν το τρώει ο Μέγερι η, κάνει λάθος ο Μοντέστο. Τρελαίνομαι γιατί ενώ κάποια πράγματα φαίνονται από μακριά, δεν αντιμετωπίζονται κατάλληλα ρε γαμώτι μου.

Έγραφα χθες για την κωλομεταλίστ: «Και στο τέλος του αγώνα είναι που θα σε βάλει στα καρέ σου, αν δεν έχεις αντοχές. Στην Μπενφίκα, στη Γαλατά, στην Έβερτον, στην Στουρμ, στη Ριέκα, στη Βιέννη με την Αούστρια τα κρίσιμα γκολ μπήκαν στο φινάλε… Για να είσαι ήσυχος με αυτή την ομάδα πρέπει να της βάλεις δύο γκολ σήμερα. Εμένα αν μου έδινες ένα Χ, θα το έπαιρνα ευχαρίστως. Άλλωστε, κάποια στιγμή το νικηφόρο σερί θα σπάσει. Αν είναι, ας σπάσει σήμερα. Αλλά με ισοπαλία που βολεύει, διαφορετικά…».

Εδώ σκέφτομαι μήπως το γκαντέμιασα κιόλας, αλλά εδώ πάμε στο μεταφυσικό πια και μετά θα πρέπει να τρελαθούμε… κανονικά.

Ξέρετε πόσες τελικές προσπάθειες είχε η ΑΕΚ της Ουκρανίας στο β΄ ημίχρονο; 12! 11 ήταν φάσεις!!! Δύο γκολ, πέναλτι, δοκάρι, απόκρουση στην γραμμή, επεμβάσεις του Μέγερι, δύο άστοχα σουτ και (12η τελική) το φάουλ-άουτ στο 93.

Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι στον Ολυμπιακό ήξεραν! Ήξεραν την τακτική της Μέταλιστ. Η δική μου γνώση προέρχονταν απλά από ανάλυση. Αλλά στον Ολυμπιακό το ήξεραν «ιδίοις όμμασι». Είχαν δει τις δύο προπονήσεις της στο Ρέντη και στο Καραϊσκάκη. Και με καλή αντικατασκοπεία, κατάλαβαν ότι ο Μάρκεβιτς στην αρχή θα το πήγαινε συντηρητικά και θα χτυπούσε στο β΄ μέρος.

Βγήκα εγώ και τα είπα χθες το απόγευμα στην εκπομπή του Καραλή, γιατί μου τα είχαν πει κι εμένα. Κι ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω, πως ενώ γνώριζαν στον Ολυμπιακό, δεν το αντιμετώπισαν σωστά.

Θα μου πεις, αν ο Μέγερι στο 1-1 δεν έχανε την μπάλα μέσα από τα χέρια του… Δεν υπάρχει αν φίλοι μου. Κι αν υπάρχει, δε μετράει.

Πηγή: sport-fm.gr