Ως όνομα και όχι μόνο η Ατλέτικο είναι σίγουρα το φαβορί σε αυτό το ζευγάρωμα με το Αννόβερο. Ωστόσο, το συμπέρασμα από την πρώτη μεταξύ τους κόντρα στο «Βιθέντε Καλδερόν» είναι πως για να επιβεβαιώσει το ρόλο της, θα πρέπει να ματώσει τη φανέλα. Αυτό τουλάχιστον φάνηκε μετά την επικράτηση της με 2-1.

Αυτή ήρθε ανέλπιστα στο 90', με τον Σάλβιο να στέκεται και τυχερός, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία στο πόδι ενός αντίπαλου αμυντικού και ξεγέλασε τον Τσίλερ. Με αυτό τον τρόπο ο Αργεντινός εξτρέμ εξελίχτηκε στην «χρυσή» αλλαγή του Ντιέγκο Σιμεόνε που τον έριξε στη μάχη στο 70'.

Οι Ροχιμπλάνκος είχαν ανοίξει το σκορ μόλις στο 9', με τον Ρανταμέλ Φαλκάο να πηδάει μεταξύ του αντίπαλου τερματοφύλακα και του Πόγκατετζ και να κερδίζει την κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Γκάμπι. Ηταν το έβδομο γκολ του Κολομβιανού φορ στη φετινή διοργάνωση (πρώτος σκόρερ της πέρσι με την Πόρτο) και 28ό συνολικά στη σεζόν.

Δεν στάθηκε όμως αρκετό για να χαρίσει στους Μαδριλένους την ευτυχία. Για αυτό φρόντισε αρχικά ο Μάμα Ντιούφ (38'), ο οποίος τελείωσε ιδανικά την εξαιρετική σέντρα του Στιντλ και στη συνέχεια όλη η ομάδα συνολικά που έπαιξε πολύ έξυπνα, κλειστά, είχε σχέδιο και θα μπορούσε να μην έχει χάσει. Το γκολ του Ντιούφ όμως δίνει στους Γερμανούς καλές πιθανότητες για την επόμενη βδομάδα στο σπίτι τους.
Ατλέτικο: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Μιράντα, Σουάρες, Τουράν, Γκάμπι, Κόκε (61' Ντιέγκο), Αντριάν (70' Σάλβιο), Φαλκάο, Χουανφράν

Αννόβερο: Ζίλερ, Πόγκατετζ, Έγκιμαν, Τσερουόντολο, Πάντερ (70' Σουλτς), Πίντο, Στιντλ, Σμίντεμπαχ (56' Για Κονάν), Ράους, Σκλάουντραφ, Ντιούφ (81' Αμπντελαουέ)

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr


Atletico 1 - 0 HAn hoofoot.com Falcao από hoofoot


At.Madrid 1-1 Hannover από sporsun