Οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης, με τον Στάνισλας να στέλνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα, ο οποίος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της φάσης. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά ο Μπόρουτς με διπλή επέμβαση είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο όχι στους Φελαϊνί και ΜακΝέιρ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, ο Μαρσιάλ απώλεσε ακόμα μία εξαιρετική ευκαιρία λίγο αργότερα και τελικά η ισοφάριση ήρθε από τον Φελαϊνί, με τον Βέλγο να νικά με παλικαρίσιο τρόπο τον Μπόρουτς στο 24’, μετά από προσπάθεια του Ντεπάι που «έβγαλε» ο Πολωνός κίπερ. Στο ημίωρο οι «κόκκινοι διάβολοι» αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην πρώτη τους αλλαγή, καθώς ο Λίνγκαρντ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Περέιρα και τελικά το 1-1 έμεινε έως τέλος του πρώτου μέρους.

Όπως το πρώτο ημίχρονο, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ για την Μπόρνμουθ. Η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν πατούσε καθόλου καλά και ο Κινγκ φρόντισε να την τιμωρήσει στο 54ο λεπτό, βάζοντας εκ νέου σε θέση οδηγού την ομάδα του! Ο σκόρερ τω ν νεοφώτιστων αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας λίγο αργότερα, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαχναν μάταια την δεύτερη ισοφάριση, κυρίως με τον Μαρσιάλ. Από την πλευρά της η Μπόρνμουθ έβρισκε κενούς χώρους και σε δύο περιπτώσεις ο Μάρεϊ έφτασε μια… ανάσα από το τρίτο γκολ.

Μέχρι το τέλος η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να σώσουν τουλάχιστον το βαθμό, αλλά τελικά δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα, μένοντας με άδεια τα χέρια, την ώρα που η Μπόρνμουθ κατακτούσε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της. Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Λουίς Φαν Χάαλ να περάσει στα τελευταία λεπτά τον Τζόουνς στο παιχνίδι.

Πηγή: england365.gr