Ο Οουεν Χάργκριβς με τη μετακίνησή του από τη Γιουνάιτεντ στη Σίτι είχε ανάψει τη… σπίθα, την οποία μετέτρεψε σε πυρκαγιά όταν αγωνίστηκε και σκόραρε στο πρόσφατο παιχνίδι του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπέρμιγχαμ. Αρχικώς οι Κόκκινοι Διάβολοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη βαρύτητα της κατάστασης και άφησαν να εννοηθεί ότι «δεν τους καίγεται καρφάκι»!

Βέβαια ο Χάργκριβς, από την πρώτη στιγμή που αποχώρησε από το «Ολντ Τράφορντ», δεν σταμάτησε να πετάει «σπόντες». Είπε ότι προσφέρθηκε να παίξει αφιλοκερδώς στη Γιουνάιτεντ, η οποία δεν το δέχτηκε, ενώ μετά τη συμμετοχή του με τη φανέλα των Πολιτών υποστήριξε πως το ιατρικό τιμ τής πρώην ομάδας του δεν έκανε και πολύ καλά τη δουλειά του.

Ολα αυτά είναι σίγουρο ότι εκνεύρισαν τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον που, ενώ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, βλέπει έναν πρώην παίκτη του να κατηγορεί τους συνεργάτες του. Ο «Φέργκι» έδωσε σκληρή μάχη για να αποκτήσει τον 30χρονο άσο από την Μπάγερν Μονάχου, του πρόσφερε 15 εκατομμύρια στερλίνες μισθό και αυτός του ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη με μόλις 39 συμμετοχές σε τρία χρόνια και μια μεταγραφή στους «μισητούς» αντιπάλους.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο Χάργκριβς δεν είναι το μοναδικό… θύμα της υπόθεσης. Ισως αυτόν τον τίτλο μπορεί να τον διεκδικήσει και ο Φέργκιουσον, που όλο αυτό το διάστημα περίμενε μάταια την επένδυσή του να αποδώσει καρπούς.

Πηγή: exedrasports