Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος ποδοσφαριστής και η σύντροφός του, Χεορχίνα Ροντρίγκες, ανακοίνωσαν μέσω των social media ότι το αγόρι που κυοφορούσε η Κολομβιανή γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η σύντροφος του Ρονάλντο κυοφορούσε δίδυμα, που αναμενόταν να γεννηθούν το προσεχές καλοκαίρι, όμως το ένα από αυτά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους εκατομμύρια θαυμαστές του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Όπως έκαναν γνωστό, το κοριτσάκι γεννήθηκε και είναι καλά στην υγειά του, σε αντίθεση με το αγοράκι που δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της γέννας, χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι.

Η ανακοίνωση του ζευγαριού στα social media:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο - Χεορχίνα».

Λίγο αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει ότι ο πόνος της οικογένειας του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι και του συλλόγου.

"Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος, Κριστιάνο. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε εσένα και την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή", ανέφερε η Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή της.

Συλλυπητήρια στον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε και ο Μάρκους Ράσφορντ απαντώντας στην ανάρτηση του Ρονάλντο με το εξής μήνυμα: "Οι σκέψεις μας είναι μαζί σου και με τη Χεορχίνα αδερφέ μου. Λυπάμαι πολύ".