Μίλαν-Σασουόλο 2-1

Αρχικά, το σύνολο του Μιχαΐλοβιτς απείλησε στο 19' με τον Μποναβεντούρα ενώ δέκα λεπτά αργότερα είδε τους αντιπάλους του να μένουν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κονσίλι, ο οποίος υπέπεσε και σε πέναλτι, κάνοντας πολύ δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

Ο Μπάκα ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε (31'), για να «γράψει» το 1-0 για τους Μιλανέζους. Ωστόσο, η Σασουόλο κατάφερε να βρει απάντηση στο 53', όταν ο Μπεράρντι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα για να φέρει το ματς στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, οι «ροσονέρι» πίεσαν όμως δυσκολεύονταν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ κι όλα έδειχναν πως θα έρθει μία ακόμη βαθμολογική απώλεια... Ο Λουίζ Αντριάνο όμως, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 60', λύτρωσε την ομάδα του!

Ο Μποναβεντούρα εκτέλεσε άψογα το κόρνερ κι ο Βραζιλιάνος επιθετικός πήρε την κεφαλιά για να σημειώσει το 2-1 (86') και να δώσει τελικά την πολυπόθητη νίκη στη Μίλαν! Μία νίκη που την έφερε στο -5 από την κορυφή, έστω και με ματς παραπάνω...

Γιουβέντους-Ουντινέζε 2-0

Όσο περνάει ο καιρός ο Πάουλο Ντιμπάλα δείχνει να εγκλιματίζεται ακόμα περισσότερο στο Τορίνο, μετά την πολύ καλή περυσινή χρονιά στην Παλέρμο. Και το απέδειξε άλλη μία φορά, σήμερα (25/10).

Αρχικά, στο 28ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ, βρήκε δίχτυα για να «γράψει» το 1-0. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, λίγο έλειψε σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ωστόσο ο Σπορτιέλο αποσόβησε τον κίνδυνο.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους είχε έρθει η ώρα να... σερβίρει. Ο Ντιμπάλα κινήθηκε ωραία από τα αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα προς τον Μάντζουκιτς ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, δεν άλλαξε κάτι. Ο Αργεντινός άσος έχασε μία ακόμη καλή ευκαιρία (70'), η (ανήμπορη) Αταλάντα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη, του Τολόι κι ο Πογκμπά αστόχησε σε πέναλτι στο 79ο λεπτό.

Έτσι, η «Γηραιά Κυρία» έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0, την τρίτη της στο πρωτάθλημα, η οποία την έφερε στο -6 από την κορυφή, έστω και με ματς παραπάνω.

Πηγή: sdna.gr