Ο Ηρακλής ετοιμάζει νέα «βόμβα» και η πιθανότητα απόκτησης του διεθνούς στόπερ, Δημήτρη Σιόβα, δημιουργεί… τείχος στην αμυντική γραμμή των «κυανόλευκων».

Μετά τον Σεΐκ Ντουκουρέ που αποτελεί την τελευταία μεταγραφική προσθήκη του Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη, οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν τις προσπάθειες ολοκλήρωσης του ρόστερ με τις κινήσεις σε θέσεις που έχει κρίνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ως απαραίτητες.

Μια εξ αυτών είναι στο κέντρο της άμυνας, όπου ο Ηρακλής έχει… λοκάρει εδώ και δύο τουλάχιστον εβδομάδες την περίπτωση του Σιόβα.

Ο 35χρονος Δραμινός στόπερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Φορτούνα Σιτάρντ της Ολλανδίας αγωνιζόμενος στην Eredivisie, έχοντας ενεργό ρόλο και συμβάλλοντας με τις ηγετικές του ικανότητες, όπως κατά το πρόσφατο παρελθόν και στις ισπανικές Ουέσκα και Λεγκανές.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιθανό, μιας και συνεχίζει να ειναι ελεύθερος και εφόσον ο Ηρακλής πετύχει τη συμφωνία μαζί του, θα είναι η τρίτη ομάδα που θα αγωνιστεί μετά τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σιόβας, εφόσον κλείσει στους «κυανόλευκους», θα συναντήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, με τον οποίο συνυπήρξαν επί Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr