Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: "Έκανε πέναλτι ο Μάνταλος - Κόκκινη για σεμινάριο - Αν δεις ορισμούς Φωτιά θα καταλάβεις..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-17 17:20:00

"Έκανε πέναλτι ο Μάνταλος - Κόκκινη για σεμινάριο - Αν δεις ορισμούς Φωτιά θα καταλάβεις..."

του Νίκου Στεργίου
"Έκανε πέναλτι ο Μάνταλος - Κόκκινη για σεμινάριο - Αν δεις ορισμούς Φωτιά θα καταλάβεις..."

Οι διαιτησίες του Φωτιά, οι... φωνές για την ΑΕΚ και η οι τραυματίες του Τριφυλλιού. Ο παλαίμαχος διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς σχολιάζει στο Sportdog.gr τις αποφάσεις των ρέφερι σε Λαμία και Φιλαδέλφεια που προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Στις φάσεις που συζητήθηκαν στο παιχνίδι τής Ένωσης με τον Ατρόμητο αλλά και σε εκείνο των Πράσινων με τη Λαμία, αναφέρθηκε μέσω του sportdog ο Σωτήρης Βοργιάς, πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής Διαιτησίας.

Τι σχολίασε για τη σκαριά του Τζανδάρη, αλλά και τι περίμενε από πριν το ματς για τους Πράσινους; Πώς είδε το πέναλτι υπέρ του Μάνταλου και τι λέει για τη φάση του 98΄ που διαμαρτύρεται ο Ατρόμητος;

Δείτε στη συνέχεια τις απαντήσεις...

"Προσπάθησαν να κόψουν βαθμούς στον ΠΑΟ - Δύναμη, κλωτσιά και δόξα σοι ο Θεός - Είχε πάρει γραμμή ο Φωτιάς"

"Σε άρρωστο Παναθηναϊκό, φίλο μου, τα είχα προβλέψει αυτά που έγιναν και στη Λαμία. Τι είχα πει στον φίλο μου; Ότι με Ατρόμητο και Λαμία θα προσπαθήσουν να κόψουν βαθμούς στον Παναθηναϊκό και θα πάνε το παιχνίδι στη δύναμη, κλωτσιά και δόξα σοι ο Θεός", ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ο Παναθηναϊκός ανακόπτεται μόνο με δύναμη, καλύτερα να παίζει ντέρμπι με ξένους διαιτητές στο εξής (αν και είμαι κατά των ξένων διαιτητών), παρά με μικρομεσαίες ομάδες και Έλληνες διαιτητές. Αν παρακολουθήσεις τους ορισμούς του Φωτιά από την αρχή της σεζόν, θα καταλάβεις τι εννοώ. Είχε πάρει γραμμή. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, πήρε το ματς, αλλά αν χάνεις δύο-τρεις παίκτες σε κάθε ματς, κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα".

"Κόκκινη για σεμινάριο στον Τζανδάρη - Παγκόσμιο ρεκόρ ο ΠΑΟ - Εύκολα έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ αλλά μετά το αρνήθηκε στον Ατρόμητο"

Πώς σχολιάζετε τη φάση με τον Τζανδάρη και την σκαριά που έριξε στον Τσέριν;

"Είναι κόκκινη για σεμινάριο!  Όταν χτυπάς κάποιον, και άθελά σου ακόμα, με τις τάπες αλουμινίου των 18 χιλιοστών στο πρόσωπο αντιπάλου, είναι κόκκινη για σεμινάριο. Από τη στιγμή που επέτρεψε να πάει στη δύναμη το ματς, έφτασε από δυνατό μέχρι αντιλαθητικό το παιχνίδι και δεν τιμωρήθηκαν οι παίκτες που έπρεπε. Με αποτέλεσμα να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ πέντε αλλαγών λόγω τραυματισμών ο Παναθηναϊκός".

 

Το σχολιό σας για το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος;

"Είναι πέναλτι, δεν έπρεπε να πέσει πάνω στον Μάνταλο ο αντίπαλος".

Για τη φάση στο τέλος που φωνάζει ο Ατρόμητος;

"Έκανε πέναλτι μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος. Εύκολα έδωσε το ένα, αλλά μετά δεν τον χρέωσε με παράβαση. Δίκαια φωνάζει ο Ατρόμητος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Σιδηρόπουλο, πέναλτι και ΑΕΚ - "Δικαίωσαν" Φωτιά στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags