Facebook Pixel Super League: "Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Σιδηρόπουλο, πέναλτι και ΑΕΚ - "Δικαίωσαν" Φωτιά στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-16 23:46:00

"Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Σιδηρόπουλο, πέναλτι και ΑΕΚ - "Δικαίωσαν" Φωτιά στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Διαφωνία" Βαρούχα-Κάκου για Σιδηρόπουλο, πέναλτι και ΑΕΚ - "Δικαίωσαν" Φωτιά στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τους δύο παλαίμαχους διαιτητες, που θα συζητηθεί. Ακούστε τι είπαν για τις αποφάσεις Σιδηρόπουλου και Φωτιά, οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Super League: Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις των αναμετρήσεων της 8ης αγωνιστικής, με τα ματς Λαμία-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ατρόμητος να "σηκώνουν" αρκετή συζήτηση.

Αναφορικά με το παιχνίδι της Λαμίας, ο καθηγητής διαιτησίας σχολίασε ένα φάουλ υπέρ του Ιωαννίδη που λανθασμένα δεν δόθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Για τη φάση που ο Τσέριν δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο με τις τάπες απότον Τζανδάρη, ο Βαρούχας συμφώνησε με την υπόδειξη για κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, τονίζοντας ότι ο Έλληνας άσος βρήκε πρώτα την μπάλα.

Τέλος, έκανε λόγο για φάουλ που δεν καταλογίστηκε στη φάση του τραυματισμού του Ιωαννίδη, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Κορνέζο, αλλά δεν θεώρησε πως θα έπρεπε να δοθεί κάρτα.

 

Στην αναμετρήση της Νέας Φιλαδέλφειας, ο παλαίμαχος διαιτητής υποστήριξε αρχικά ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του αγώνα, σε μία προβολή που έκανε ο Χατζηισαΐας στην μπάλα και ο Ελίασον έπεσε στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου.

Αναφορικά με το πέναλτι πιυ έφερε το νικητήριο γκολ της Ένωσης στις καθυστερήσεις, ο Παναγιώτης Βαρούχας συμφώνησε με την υπόδειξη, αφού είπε ότι ο Μαυρομμάτης βρήκε τα πόδια του Μάνταλου.

Τέλος, σχολίασε την πολυσυζητημένη φάση του 90+8', για την οποία τόνισε ότι ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου. Όπως ανέλυσε, μπορεί ο Μάνταλος να τραβά τη φανέλα του Σουάρεθ, όμως την ίδια στιγμή ο Ισπανός παίκτης βάζει τον αγκώνα του στο πρόσωπο του άσου της ΑΕΚ και τον ρίχνει στο έδαφος.

"Διαφώνησε" ο Κάκος

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο έτερος παλαίμαχος διαιτητής, Τάσος Κάκος, είχε διαφορετική άποψη για τη φάση του 90+8' στη Νέα Φιλαδέλφεια. Για την ακρίβεια, τόνισε σε εκπομπή του OPEN ότι ναι μεν υπάρχει επιθετικό φάουλ, αλλά ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να δώσει την ευκαιρία στον VAR να ελέγξει τη φάση και όχι να σφυρίξει άμεσα τη λήξη του αγώνα.

"Ο Σιδηρόπουλος έκανε σοβαρό λάθος καθώς στο πέναλτι που ζητάει ο Ατρόμητος στο 98', παρά το ότι όντως υπάρχει επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης, έληξε κατευθείαν το παιχνίδι και έτσι δεν έδωσε την ευκαιρία στο VAR να δει τη φάση», είπε χαρακτηρισιτκά ο Τάσος Κάκος.

Για τα όσα έγιναν στο Λαμία - Παναθηναϊκός: «Στη φάση του Τζανδάρη ο αμυνόμενος δεν είδε τον Τσέριν και παρά το ότι έγινε κακό παίξιμο με το πόδι ψηλά, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κόκκινη κάρτα. Στη φάση του 2-0 του Παναθηναϊκού υπήρξαν φωνές για την κόντρα στο χέρι του αμυνόμενου, αλλά η μπάλα χτύπησε από κοντινή απόσταση και το χέρι είναι σε φυσική θέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επικίνδυνος Φωτιάς - Το απίστευτο στοιχείο στο Λαμία - Παναθηναϊκός (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags