Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο γνωστός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Πάνος Λούπος, με άρθρο του στην εφημερίδα "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" πήρε θέση για τις φωνές του Ολυμπιακού κατά πάντων, μετά το ισόπαλο (1-1) ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.

Όπως σημειώνει στο κείμενό του, συγκεκριμένα, όλη η επικοινωνιακή τακτική του Ολυμπιακού γίνεται με σκοπό να δημιουργηθεί κλίμα, ενόψει του οριακού (ειδικά για τους γηπεδούχους) ντέρμπι με την Ένωση στο Φάληρο την Κυριακή (13/11). Στον Πειραιά γνωρίζουν ότι με ήττα, η σεζόν γι' αυτούς καταστράφηκε. Γι' αυτό είναι διατεθειμένοι να κάνουν το παν, προκειμένου να πάρουν αυτό που τόσο έχουν ανάγκη.

Μέσα στο όλο κλίμα που πάει να διαμορφωθεί, ο Λούπος συμπληρώνει ότι η ομάδα της ΑΕΚ πρέπει να κρατήσει κλειστά τα αυτιά της, να προετοιμαστεί κατάλληλα και να πάει στο Φάληρο για το μεγάλο αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η διοίκηση πρέπει να έχει μάτια κι αυτιά ανοιχτά αντίστοιχα και να είναι έτοιμη για όλα, διότι άπαντες ξέρουν μέχρι που μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός αν θέλει να πάρει τον... τελικό με την Ένωση.