Ο Ολυμπιακός εδώ και 10 ημέρες έχει να διαχειριστεί δύο νέα πρόσωπα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού! νΑναφερόμαστε στους Παϊτίμ Κασάμι και Ντoρόν Λάιντνερ, που δεν αποκλείεται μετά την διακοπή να γίνουν μέλος του ροτέισον των ερυθρολεύκων.

Ο Ελβετός χαφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα, ενώ ο Ισραηλινός μπακ ακολούθησε την αποστολή στη Λιβαδειά, χωρίς όμως τελικά να μπει στην αποστολή.

Μάλιστα, με απόφαση Μίτσελ οι δυο τους θα αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό Β αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν πιο ομαλά στην αγωνιστική δράση.

Έτσι, οι δύο παίκτες της πρώτης ομάδας θα μπουν στην αποστολή της ομάδας του Γιάννη Οκκά ενόψει του Σαββατιάτικου (13:45, ΕΡΤ3) αγώνα με αντίπαλο την Καλαμάτα, για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, με σκοπό να αγωνιστούν από τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Για τον Κασάμι αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά τις 17 Μαΐου 2016, ενώ ο Ντορόν Λάιντνερ, μπορεί να μην έχει ούτε μία επίσημη συμμετοχή με τον Ολυμπιακό αλλά στο Ισραήλ συνεχίζουν να τον υπολογίζουν ως τον βασικό αριστερό μπακ της εθνικής!

Μάλιστα, μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι κλήθηκε επίσημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλόν Χαχάν, για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα σε Ζάμπια και Κύπρο!