Άρης: Από το «Δόξα τω Θεώ» στο «Βόηθα Παναγιά»... Η φράση αυτή αντικατοπτρίζει στο έπακρο τα δικαστικά ζητήματα που απασχολούν την ΠΑΕ Άρης επί ημερών Θόδωρου Καρυπίδη. Η σημερινή (Τετάρτη 22/2) ημέρα περιλάμβανε ένα χαρμόσυνο κι ένα δυσάρεστο νέο για τον διοικητικό ηγέτη των «κίτρινων». 

Αρχικά, το CAS έκανε γνωστό πως δεν τίθεται θέμα αναψηλάφισης της υπόθεσης του Ρονάλντο Γκιάρο. Ο 49χρονος σήμερα Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αξίωνε το ποσό των 300.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης, έχοντας αγωνιστεί την περίοδο 2007-2011. Προσέφυγε στο Ανώτατο Διαιτητικό Ποδοσφαιρικό Δικαστήριο, το οποίο, όμως, δικαίωσε τους Θεσσαλονικείς. Ο Γκιάρο θέλησε να εξεταστεί εκ νέου η υπόθεσή του, ωστόσο η απόφαση του CAS ήταν τελεσίδικη. 

Εν συνεχεία, όμως, στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασε χαρτί από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία ζητά περί τις 150.000 ευρώ για τον Χουάν Κάρλος Τόχα. Στα 37 του, σήμερα, ο παλαίμαχος Κολομβιανός μέσος φόρεσε τη φανέλα του Άρη από το 2010 ως το 2012. Η τότε διοίκηση των «κίτρινων» είχε καταβάλει μόνο το μισό ποσό, με αποτέλεσμα να έρθει έγγραφο από το σύλλογο της Ρουμανίας που αξιώνει και το υπόλοιπο. Κάτι που σημαίνει πως ο Θόδωρος Καρυπίδης θα χρειαστεί να βάλει και πάλι το χέρι στην τσέπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!