Facebook Pixel Άρης: "Πυρά" για διοίκηση Άρη από παλαίμαχο της ομάδας - " Το μεγάλο λάθος ήταν που άφησε να φύγει ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-23 22:20:00

"Πυρά" για διοίκηση Άρη από παλαίμαχο της ομάδας - " Το μεγάλο λάθος ήταν που άφησε να φύγει ο..."

Sportdog Team
"Πυρά" για διοίκηση Άρη από παλαίμαχο της ομάδας - " Το μεγάλο λάθος ήταν που άφησε να φύγει ο..."

Σε τηλεοπτική εκπομπή της Θεσσαλονίκη μίλησε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην στελέχωση του ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι αναφέροντας μια κίνηση που δεν έπρεπε να γίνει.

Γιώργος Γκουγκουλιάς: Στην μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Άρη αναφέρθηκε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της ιστοσελίδας sfina.gr ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, τονίζοντας ότι έχει αμφιβολίες λόγω της ηλικίας του, ενώ χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την αποχώρηση του Γιώργου Δεληζήση του καλοκαίρι.

Για μένα,ο Λάζαρος μπορεί να βοηθήσει πολύπλευρα με την παρουσία του στον Άρη και με πιο σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει πλέον ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής, έμπειρος, που ξέρει τι σημαίνει Άρης και μπορεί να παρασύρει όλους τους υπόλοιπους στο να παίξουν καλύτερα με τη φανέλα της ομάδας. Για μένα, ήταν λάθος που έφυγε ο Δεληζήσης, δεν έπρεπε να τον αφήσει να φύγει ο Άρης, παρά την άποψη του πρώην προπονητή Μπούργος, γιατί μέσα στα αποδυτήρια ήταν σημαντική η παρουσία του και ξεσήκωνε όλους τους συμπαίκτες του. Θα βοηθούσε πολύ στα αποδυτήρια ο Δεληζήσης και τώρα πιστεύω ότι θα βοηθήσει ο Χριστοδουλόπουλος όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, με την παρουσία του”, είπε ο Γιώργος Γκουγκουλιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "χουνέρι" Μίτσελ σε Φορτούνη πριν τον ΠΑΟ - Γι’ αυτό ο Μπακαμπού αφήνει εκτός τον Ελ Αραμπί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags