Παναθηναϊκός: Παρά την αλλαγή προπονητή, η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού δεν αλλάζει και οι Πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν κεντρικό αμυντικό. Ήδη αποκτήθηκε ένας εξτρέμ (Λημνιός), οι μεταγραφές σε άλλες θέσεις "παίζονται", αλλά η προσθήκη στόπερ θεωρείται δεδομένη και μάλιστα ο Φατίχ Τερίμ άφησε σε δηλώσεις του ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθουν και δύο παίκτες για το κέντρο της άμυνας!

Στο πλαίσιο της αναζήτησης του Τριφυλλιού εξετάζεται και ένας παίκτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο λόγος για τον κεντρικό αμυντικό της Βιζέλα, Μπρούνο Γουίλσον,  που έπαιξε υπό τις οδηγίες του Καρβαλιάλ στη Μπράγκα το 2020.



Στην Πορτογαλία τα ρεπορτάζ για τον 27χρονο στόπερ... δίνουν και παίρνουν, με την "A Bola" να είναι το Μέσο που αποκάλυψε ενδιαφέρον για τον Γουίλσον τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από τη Σταντάρ Λιέγης του Βελγίου.

Ο Γουίλσον πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και γνωρίζει την αποθέωση στην Πορτογαλία για τη φετινή του απόδοση. Μετρά 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 14 καθοριστικές επεμβάσεις σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, όντας στη 2η θέση της σχετικής στατιστικής κατηγορίας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Βιζέλα τον Ιούνιο του 2024, κάτι που σημαίνει ότι έχει ήδη μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου, συνεπώς διατηρεί το δικαίωμα να διαπραγματευτεί από τώρα με ομάδα της αρεσκείας του. Το Transfermarkt τον κοστολογεί με 900.000 ευρώ, ενώ με δεδομένο ότι σε έξι μήνες μένει ελεύθερος, οι απαιτήσεις της πορτογαλικής ομάδας δεν μπορούν να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Μπακασέτας - Κορυφαίος Έλληνας για ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - "Σπάει" 4ετές συμβόλαιο!