Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Χθες ήταν μία ευχάριστη μέρα, καθώς ο Αλμέιδα είδε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και μετά από καιρό η ΑΕΚ και ο προπονητής της, εφόσον κυλήσουν όλα και με τις εθνικές ομάδες, θα μπορούν να δουλέψει με όλο το βάθος του ρόστερ για τα παιχνίδια που ακολουθούν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Με πρώτο και καλύτερο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, που η ΑΕΚ έχει μοναδικό στόχο την επικράτηση για να διατηρηθεί στην κορυφή. Με αυτό το αποτέλεσμα θα μπορούσε να βγάλει εκτός έναν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Είναι τρία ντέρμπι που ακολουθούν για την ΑΕΚ, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός)», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Είναι μία τριάδα αγώνων πάρα πολύ σημαντική και για αυτό λέγαμε πως η αναβολή της αγωνιστικής για την ΑΕΚ δεν ήταν καλή αυτή η εξέλιξη, αφού ήταν πολύ καλά η ομάδα για να μπορέσει να προετοιμαστεί καλύτερα για τα άλλα δύο ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι διαφορετικό να δίνεις τρία ματς σε 8 μέρες και άλλο δύο ματς σε μία εβδομάδα. Αυτού του είδους παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά από ένα παιχνίδι, με τη Λαμία για παράδειγμα».