AΛΕΞΑΝΤΕΡ ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ: Με τον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο του 2025, δηλαδή για ακόμη1,5 χρόνο. Όντως τον προηγούμενο μήνα είχε έρθει ο εκπρόσωπός του στην Αθήνα και συζήτησαν την προοπτική ή να παραχωρηθεί το καλοκαίρι ή να του κάνουν μια επέκταση συμβολαίου με αναπροσαρμογή αποδοχών αφού τον Οκτώβριο θα κλείσει τα 31του χρόνια. Ο Σουηδός φορ, από τους πλέον αδικημένους αλλά και ... έντιμους/επαγγελματίες παίκτες του Παναθηναϊκού αφού όποτε του δινόντουσαν οι ευκαιρίες, τον είχαν... ανάγκη και τον θυμόντουσαν, αυτός ήταν αξιόπιστος. Μέτρησε 8 γκολ / 1 ασίστ σε μόλις 17 συμμετοχές.

Στην Κύπρο γράφτηκε πως τον "χαλβαδιάζει" ο ΑΠΟΕΛ, στην πιάτσα ξέρουν πως και η Ομόνοια των Νταμπράουσκας/Αναστασίου τον θέλει. Μόνο που καμία από τις δυο κυπριακές ομάδες δεν έχει τύχη στην διεκδίκησή του! Κι αυτό αφού ο Παναθηναϊκός τον έχει "τιμολογήσει" με 800.000 ευρώ! Αυτό το ποσό ζητάει ως transfer fee για τον Σουηδό

ΣΕΡΧΙΟ ΑΡΑΟΥΧΟ: Ο κύβος ερρίφθει από την ΑΕΚ με το τέλος εποχής του "Τσινο". Μπορεί πριν από μερικούς μήνες να του είχε κάνει πρόταση ανανέωσης, ο Αργεντινός τότε να μην απάντησε γιατί στόχευε σε συμβόλαιο plus του 1.000.000 (από τα 800 χιλιάρικα που έπαιρνε) αλλά προς το τέλος και η ΑΕΚ δεν έδειξε πρόθεση/επιθυμία να ανανεώσει. Άφησαν στην άκρη το συναισθηματικό στα κριτήρια της απόφασης αυτης. Μέτρησε προφανώς και το ότι κρίθηκε ο Αραούχο πως δεν είχε την "σύνδεση" και την συγκέντρωση που έπρεπε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στο δια ταύτα όπως πήγε το πράγμα και η ΑΕΚ δεν ήθελε να ανανεώσει τον Αραούχο αλλά και ποτέ ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε ή θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, όπως εσχάτως ακούγεται/γράφεται. Εκτιμώ πως αυτό είναι περισσότερο ... επικοινωνιακό, μπας και τσιμπήσουν από τη ΑΕΚ και "επιστρέψουν"!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr