Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τη Σάλτσμπουργκ ότι η πρόταση της απορρίπτεται, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση.

Με την είδηση ασχολήθηκαν αρκετά και στην Αυστρία, με την έκδοση του «Kicker» στη χώρα να στέκεται κυρίως στο ότι η Σάλτσμπουργκ έκανε μια τελική προσφορά μεταξύ 17 και 20 εκατομμυρίων ευρώ, που θα καθιστούσε τη μεταγραφή με διαφορά την πιο ακριβή της ιστορίας της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα: 

«Ολοκληρώθηκε το μεταγραφικό «πόκερ» γύρω από την πιθανή μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια, από τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ στη Σάλτσμπουργκ. Όπως αναφέρουν στην Ελλάδα, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν θα μετακομίσει στην Αυστρία, αφού οι Έλληνες απέρριψαν την τελική πρόταση της Σάλτσμπουργκ.

Η Σάλτσμπουργκ φλέρταρε με τον Κωνσταντέλια για εβδομάδες και συνέχεια ανέβαζε τις προσφορές. Η τελική προσφορά ήταν μάλλον ανάμεσα σε 17 και 20 εκατομμυρίων. Ο 21χρονος θα γινόταν η πιο ακριβή μεταγραφή των «Ταύρων» και θα έπαιρνε τη θέση του Λούκας Γκούρνα- Ντουάθ (13 εκατομμύρια ευρώ).

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την παραμονή του Κωνσταντέλια, η Σάλτσμπουργκ καθυστερεί λίγο τον προγραμματισμό της. Η ομάδα του Πέπιν Λίντερς έχει έναν ποιοτικό επιθετικό χαφ, τον Όσκαρ Γκλουκ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει. Αυτό γιατί ο Ισραηλινός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα, και η Σάλτσμπουργκ ήθελε να είναι έτοιμη σε ενδεχόμενη πώληση του, αποκτώντας τον Κωνσταντέλια».