Άρτεμ Καλίνιν: Μία από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη είναι αυτή του εξτρέμ και ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι και εξετάζεται είναι του Τσιντέρα Ετζούκε και ο Ρώσος δημοσιογράφος μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο σκιαγραφώντας το προφίλ του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή.

«Έχω να τον δω εδώ και τρία χρόνια. Έφυγε από τη Ρωσία μετά τον πόλεμο που ξέσπασε και πήγε δανεικός στη Χέρτα και την Αντβέρπ. Το διάστημα του στη Ρωσία δεν είχε πετύχει πολλά γκολ. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε ξοδέψει 11.5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Χέρενφεν.

 Είναι πολύ ταχύς ποδοσφαιριστής, έχει ντρίμπλα, δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά δεν είναι τόσο αποτελεσματικός. Πρέπει να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα του.

 Παίζει ως αριστερό εξτρέμ και χρησιμοποιεί το αντίθετο πόδι του. Αν δεν είχε ξεσπάσει ο πόλεμος στη Ρωσία δεν ξέρω αν θα έμενε στην ΤΣΣΚΑ γιατί η ομάδα άλλαζε συνεχώς προπονητή και δεν μπορούσες να πεις με σιγουριά ποιον ποδοσφαιριστή θα κρατούσε στο ρόστερ», είπε ο Άρτεμ Καλίνιν.