ΠΙΝΕΔΑ/ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: Τα άσχημα νέα για τους φίλους της Ένωσης είναι πως οι ατζέντηδες και των δυο άσων ψάχνουν προτάσεις (εννοείται με 8ψηφια ποσά) που θα καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις της ΑΕΚ. Κι αν είναι σωστά τα... μηνύματα από την πιάτσα αυτές δεν θα αργήσουν, ίσως κάποια/ες για έναν από τους δυο ή και για τους δυο,  να είναι και στο... δρόμο!!!

Επίσης, για να είναι ξαμολημένοι στις... αγορές οι agents Πινέδα και Γκαρσία, σημαίνει πως είτε  γνωρίζουν ότι μπορούν να πουληθούν με το... κατάλληλο τίμημα (περίπτωση Λιβάι), είτε έχουν ... εισπράξει τέτοια διάθεση από τον πελάτη τους ( περίπτωση Πινέδα για επιστροφή στο Μεξικό λόγω... πίεσης)!!! Σίγουρα και οι δυο υποθέσεις έχουν ... παρασκήνιο και πράγματα που δεν γνωρίζουμε/δεν έχουν βγει προς τα έξω (τουλάχιστον ακόμη).

ΜΑΤΙΑΣ ΑΛΜΕΙΔΑ:  Μεταξύ των δυο περιπτώσεων πάντως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά και έχει να κάνει με τον Αργεντινό τεχνικό της ΑΕΚ. Ο Αλμέιδα αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι το ίδιο αρνητικός στην πώληση του Λιβάι Γκαρσία, όπως το περσινό. Πιθανότατα αυτή η διαφοροποίησή του σε μεγάλο βαθμό να οφείλεται στη σεζόν  που πέρασε και όλα αυτά που... έβγαλε ο άσος από το Τρίνινταντ Τομπάκο 

Για τον Πινέδα όμως, ο Αργεντινός κόουτς προφανώς και δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται πως θα τον έχανε. Γιατί ο Μεξικάνος είναι κομβικός, σχεδόν αναντικατάστατος σε οποιαδήποτε συνθήκη ενδεκάδας για την ΑΕΚ. Από την άλλη όμως, μπαίνει ο αστερίσκος, πως επειδή ο "Πελάδο" πέρασε από το Μεξικό, γνωρίζει πολύ καλά ότι τα μεγάλα κλαμπ εκεί μπορούν να κάνουν στον Πινέδα πρόταση που δεν θα μπορεί να την αρνηθεί, μάλιστα δεχόμενος και φοβερή πίεση!!!

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr