Το όνομα του Ρομπέρτο Περέιρα ήρθε... ξαφνικά στο μεταγραφικό προσκήνιο για την ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στο "X" (πρώην twitter) ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ουριέλ Ιούγκτ, οι Κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 33χρονο κεντρικό χαφ, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως "10άρι", αλλά και ως δεξιός μεσοεπιθετικός.

Ο Περέιρα έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε και, όπως αναφέρει και ο Ιούγκτ, θα αποφασίσει ο ίδιος για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση έως το 2026.

O "Τούκου" (όπως είναι το παρατσούκλι του) που το καλοκαίρι του 2022 ήταν βασικός στόχος του Παναθηναϊκού προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ παίζοντας κυρίως ως δεκάρι και δεύτερος επιθετικός με την ομάδα του Ούντινε.

Πρόκειται δηλαδή για πολυεργαλείο αλλά τα χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με τον τρόπο παιχνιδιού του Αλμέιδα δείχνουν πως κυρίως θα καλύψει τον κενό του Αραούχο ως δεύτερος επιθετικός αλλά και στην πρώτη γραμμή του πρέσινγκ όπως έκανε με μεγάλη επιτυχία ο Σέρχιο την χρονιά του Νταμπλ.

Ο Περέιρα παίζει από το 2011 στην Ευρώπη ερχόμενος με μεταγραφή απ΄την Ρίβερ Πλέιτι όπου ήταν συμπαίκτης του Ματίας Αλμέιδα στην τελευταία χρονιά του προπονητή της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστή.

Με 251 συμμετοχές στο Καμπιονάτο με Ουντινέζε και Γιουβέντους, 106 στην Premier League και 28 σε Champions και Europa League ο Ρομπέρτο Περέιρα αν αποκτηθεί θα δώσει τεράστια ποιότητα και εμπειρία στη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Στην Εθνική Αργεντινής έχει 19 συμμετοχές και έχει πετύχει 2 γκολ.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr