Ο κύβος ερρίφθη! Όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr, η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο κλείνει οριστικά για τους Πειραιώτες μιας και παρά τη συμφωνία που υπήρξε για την αγορά του, ύψους 12 εκατομμυρίων, με την Πόρτο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τη μετακίνησή του στο Λιμάνι.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι Πειραιώτες έδιναν στον Κάρμο και το συμβόλαιο το οποίο ζητούσε, όμως ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε ότι μετά από συνομιλίες που είχε με το προπονητικό τιμ της Πόρτο έφτασε στην απόφαση να παραμείνει στους Δράκους, με στόχο να παλέψει ώστε να κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα της πορτογαλικής ομάδας.

Βέβαια η αποχώρηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή δεν αλλάζει διόλου τον σχεδιασμό, καθώς ήταν γνωστό, ότι ανεξάρτητα της έκβασης της υπόθεσης, η ομάδα του Πειραιά έψαχνε για δύο στόπερ, ι έναν δεξιοπόδαρο κι έναν αριστεροπόδαρο. Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει ο Ματίγια Νάστασιτς, ο οποίος προτάθηκε στους «Ερυθρόλευκους».

Ο 30χρονος Σέρβος διεθνής κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα μετά από μία χρονιά με 32 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο παίκτης έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παρτιζάν, ενώ φόρεσε τη φανέλα της Φιορεντίνα όταν έφυγε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας. Τα 36 ματς με τους Βιόλα του έδωσαν μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι με ποσό 15εκ. ευρώ. Με τους γαλάζιους του Μάντσεστερ ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός έκανε 52 συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στην Σάλκε με την οποία έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του παίζοντας σε 157 παιχνίδια, αναγκάζοντας τους Γερμανούς να δαπανήσουν δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Φιορεντίνα που πάντα τον έδενε αγάπη και σεβασμός και τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα.

Είναι αριστεροπόδαρος, υψηλόσωμος (1,90 μ.) στα 30 του χρόνια και με δυνατό βιογραφικό. Ο παίκτης είχε ακουστεί και την περσινή σεζόν, επί εποχής Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ.