ΑΕΚ: Ο "Super Mario" έχει πάρει φόρα στα μεταγραφικά και δεν θα... σταματήσει στον Λαμέλα. Σύμφωνα με ανθρώπους της μανατζερικής πιάτσας, που έχουν καλή πρόσβαση στο περιβάλλον του νέου ιδιοκτήτη, ο Ηλιοόπουλος για τον Αύγουστο επιφυλάσσει δυο ακόμη μεταγραφικές βόμβες επιπέδου... Λαμέλα ! Λογικά η μια θα είναι του σέντερ φορ (Κορέα ή άλλος) και η δεύτερη πιθανότατα κεντρικού χαφ! Οπότε οι φίλοι της ΑΕΚ ας μην ... βγάλουν ακόμη τις ζώνες τους!!

ΜΠΡΕΙΘΓΟΥΕΙΤ: Ο Δανός και είχε έρθει Ελλάδα και είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις και είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" είχαν δεχτεί να πληρώσουν και το ... buy out που θεωρητικά έπρεπε να δοθεί στην Εσπανιόλ, δηλαδή 600.000 ευρώ! Κάτι που, για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ δεν δεχόταν να πληρώσει στον παίκτη! Γιατί τότε δεν υπήρξε deal done και οι Κυπελλούχοι Ευρώπης το χάλασαν; Επειδή ο μεγαλο-ατζέντης του, ο διάσημος Ζάχαβι, επικαλούμενος το μπάσιμο των Φενέρ και μιας Πρεμιερλιγκάτης ομάδας, ζητούσε εκβιαστικά επιπλέον χρήματα για τον ίδιο και τον πελάτη του, ουσιαστικά αναιρώντας την προφορική συμφωνία που υπήρχε. Και όλα αυτά από έναν ατζέντη, τον Ζάχαβι, που έχει φιλική σχέση και τακτική επαφή (ειδικά στο Λονδίνο) με τον Μαρινάκη. Οπότε το θέμα ήταν κυρίως ... ηθικής τάξης και δεν ήταν τόσο οικονομικό αφού έτσι κι αλλιώς οι Κυπελλούχοι Ευρώπης κυριολεκτικά θα μάτωναν για να κάνουν δικό τους τον Μπρέιθγουέιτ, ακόμη και με την αρχική συμφωνία που υπήρχε!

ΣΙΣΤΟ: Ο 29χρονος διεθνής Δανός (με καταγωγή από την Ουγκάντα) εξτρέμ, αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή του Άρη. Λίγοι όμως, θα θυμούνται πως το 2020, είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια τον ήθελε τότε ο Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πιόνε Σίστο άνηκε στη Θέλτα, που τον είχε αγοράσει 6.000.000 ευρώ το 2016 αλλά ήταν προς αποχώρηση. Τελικά δεν ήρθε στον Ολυμπιακό αλλά πουλήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2020 στην Μίντιλαντ αντί 2.600.000 ευρώ. Μάλιστα στον Ολυμπιακό, επί Μαρτίνς πάντα, ήθελαν τον Σίστο και το επόμενο καλοκαίρι αλλά λιγότερο συγκριτικά με το 2020. Στην ομάδα της Δανίας ο Σίστο έκλεισε 3ετία και τον περασμένο Σεπτέμβριο κατέληξε στην Αλάνιασπορ και ενώ ήταν υποψήφιος και για τον ΠΑΟΚ! Η απόκτηση του πάντως τον Άρη μπορεί να διευκολύνει την πώληση του Αλβάρο Ζαμόρα, για τον οποίο ο Καρυπίδης έχει δεχτεί προτάσεις και δεν θα πρέπει προσεχώς να υπάρχει σημαντική εξέλιξη!!! Λόγω Σίστο άλλωστε ο Άρης δεν ασχολήθηκε με την περίπτωση Ζίνι...