ΑΕΚ: Μπορεί στο ρεπορτάζ το όνομα του Ορεμπελίν Πινέδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με την Μοντερέι να φαίνεται ότι είναι έτοιμη να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 12 εκατ. ευρώ για τον διεθνή Μεξικανό άσο. Μόνο που από την Ένωση βγαίνει προς τα έξω ότι για να προχωρήσει η πώληση πρέπει να κατατεθεί πρόταση 20 εκατ. ευρώ.

Με μια έννοια, δηλαδή, το θέμα τού Πινέδα είναι κλεισμένο στην ΑΕΚ και δεν είναι προς συζήτηση. Ξέρετε όμως ποιος βασικός παίκτης βρίσκεται σε λίστα ομάδας τού εξωτερικού και τον γλυκοκοιτάζουν οι άνθρωποί της; Ο Λιβάι Γκαρσία! O 26χρονος επιθετικός με τη χρηματιστηριακή αξία στα 13 εκατ. ευρώ, που σκόραρε τέσσερα γκολ στα δύο ματς κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες και που το περασμένο καλοκαίρι είχε βρεθεί κοντά στη μεταγραφή του στη Γαλλία, φετος φαίνεται ότι τον θέλει μεγάλη ομάδα του Ισραήλ!

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε θητεία στο Ισραήλ με τις φανέλες των Χαποέλ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ - Την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησε η Ένωση. Μόνο που οι ομάδες τού Ισραήλ δεν έχουν τεράστια μπάτζετ, ούτε κάνουν ακριβές αγορές - Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ρεαλιστική προοπτική για την αγορά του Γκαρσία!

Για αυτό και ο Ηλιόπουλος θέλει να βγάλει προς τα έξω ότι δεν υπάρχει ζήτημα πώλησης του παίκτη, ακριβώς για να μην βρεθεί σε ένα ανόητο γαϊτανάκι που δεν έχει καν προοπτική. Περισσότερο κακό θα κάνει ένα τέτοιο σενάριο που θα τραβήξει μέσα στο καλοκαίρι, παρά καλό! 

Ο Λιβάι είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας, που θέλει φέτος να κάνει κάνει μια εξαιρετική σεζόν και το προσεχές καλοκαίρι να βγει ξανά στη βιτρίνα για κορυφαίο πρωτάθλημα. Με 25+ εκατ. ευρώ πώληση. Κι όχι για να επιστρέψει στο Ισραήλ...