Στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Άντον Μίραντσουκ, αλλά ο ατζέντης του Ρώσου μεσοεπιθετικού δήλωσε ότι δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση με τους πρωταθλητές.

Μιλώντας, πάντως, σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Βαντίμ Σίνεφ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταγραφής στον «Δικέφαλο του Βορρά», αν και εξέφρασε την προτίμησή του στο να πάει ο Μίραντσουκ στη Γαλατάσαραϊ.

«Προφανώς, ο Καρπόφ επικοινωνεί πολύ καλά με ορισμένους αμφιλεγόμενους μάνατζερ. Πριν από δύο μήνες υποστήριξε ότι έγινε η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει καν διαπραγματεύσεις.

Τώρα ο Μίσα Προκόπετς βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα επικοινωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Έχει την εξουσιοδότηση από εμάς, είναι ένας στενός μας συνεργάτης. Θα μιλήσει με τον προπονητή, τον αθλητικό διευθυντή και τον πρόεδρο του συλλόγου, θα μεταφέρει όλες τις απόρρητες πληροφορίες και όλες τις προεκτάσεις που θα είναι υπέρ και κατά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεταγραφή. Προσωπικά θέλω ο Άντον να μετακομίσει στη Γαλατάσαραϊ, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο. Αλλά η μεταγραφή θα εξαρτηθεί από την απόφασή του και τις προσφορές που θα έχει», ανέφερε ο μάνατζερ του Μίραντσουκ.