Δύσκολο αλλά όχι απίθανο λόγω της σχέσης του με τον σύλλογο είναι να επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας.

«Το βλέπω πολύ δύσκολο να γίνει κάτι με τον Φορτούνη. Νομίζω πως και ο ίδιος θα ψάξει κάτι στο εξωτερικό, παρότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι με την Σικάγο Φάιερ. Αν όμως φτάσουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχει βρει ομάδα, δεν το αποκλείουμε, γιατί είναι μια ξεχωριστή περίπτωση», ενώ πρόσθεσε πως ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει ακόμη «… τον Ποντένσε και σίγουρα άλλους δύο παίκτες, έναν στόπερ και έναν μεσοεπιθετικό», τόνισε.

Σχετικά με την ενδεκάδα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος το Σάββατο στον Βόλο είπε: «Ο Γιάρεμτσουκ έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στον Βόλο, παρότι δεν είναι στο 100%. Ο Ελ Κααμπί έχει αρχίσει να μπαίνει, αλλά δεν είναι έτοιμος για βασικός. Για την άμυνα Ρέτσος και Πιρόλα έχουν προβάδισμα, με τον Μπιανκόν αουτσάιντερ, ενώ στο κέντρο πέραν του Έσε υπάρχουν οι επιλογές του Στάμενιτς και του Ντόη».

Τέλος, ανέφερε πως «… για τον Μπιέλ υπάρχει ενδιαφέρον της Αλαβές, αλλά προς το παρόν δεν είναι κάτι παραπάνω από φιλολογικό».