Εκτός από ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι και λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, παίρνοντας πρωτιά στην πρόσφατη 43η Seajets Ανάβαση Πορταριάς, στην κατηγορία Formula Saloon.

Έτσι, σε δηλώσεις του στην Cosmote TV το αφεντικό της Ένωσης αναφέρθηκε στις δύο αγάπες του, τονίζοντας και για τους «κιτρινόμαυρους» ότι θα προσπαθήσει να πετύχει πολύ μεγάλα πράγματα.

Ο Mάριος Ηλιόπουλος
InTime/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Η Πορταριά για χρόνια είναι στις δυο πιο αγαπημένες μου αναβάσεις γιατί έχει θερμό κοινό, ωραίο περιβάλλον και νομίζω αυτή με την Κύμη είναι οι δυο αναβάσεις που ο κόσμος έχει πάθος και προσφέρει σε εμάς κίνητρο. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, πάντα είναι συγκλονιστικός, αλλά ιδιαίτερα σήμερα που συνδυάζεται η ιστορία που έχω στους ελληνικούς αγώνες για 31 χρόνια, με την ΑΕΚ, αυτή την μεγάλη ομάδα που δεν έχει μόνο αθλητική ιστορία αλλά και πολιτιστική…

Έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό, αφού χτυπάει η νότα του Βυζαντίου. Θα προσπαθήσω και στο ένα κομμάτι και στο άλλο, να προσφέρω ό,τι μπορώ από ψυχής και με την έμπνευση που παίρνω από τον κόσμο να καταφέρνουμε όλο και πιο πολλά και καλά πράγματα», υπογράμμισε ο Μάριος Ηλιόπουλος.