ΠΑΟΚ: Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχει στη διάθεσή του αυτή την εβδομάδα 11 παίκτες, λόγω τραυματισμών και εθνικών ομάδων, αλλά αυτό θα αλλάξει από την Τρίτη, που θα επιστρέψουν οι διεθνείς και θα δει τι θα γίνει με τους τραυματίες.

Ο Μαντί Καμαρά
Intime

Αυτός όμως, που έχει κερδίσει έως τώρα το ενδιαφέρον όλων και με τις εμφανίσεις του κάνει τον Λουτσέσκου να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος έδωσε ακόμη μια απόδειξη μέσω εθνικής Γουινέας ότι έχει βρει τα πατήματά του και πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να έχει στον ΠΑΟΚ τον παίκτη που είχε προκαλέσει ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη με τις εμφανίσεις του στον Ολυμπιακό του Μαρτίνς.

Ο 27χρονος μέσος έβγαλε μια καταπληκτική ασίστ για το 4-0 της εθνικής ομάδας της χώρας του επί της Αιθιοπίας από τον Σισέ (το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 4-1), ωστόσο η συνεισφορά του στην εμφατική επικράτηση της ομάδας του δεν ήταν μόνο αυτή. Στο «Αλασάν Ουαταρά» της Ακτής Ελεφαντοστού, ο χαφ του ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Γουινέας κόντρα στην Αιθιοπία και αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του, οπαδούς και δημοσιογράφους.

Ο δημοσιογραφικός λογαριασμός στο X «Joueurs Guineens» τον βαθμολόγησε με 8,1 και τον αποθέωσε με το επιφώνημα «τι επιστροφή στην Εθνική», μιας και ο άσος του ΠΑΟΚ επανήλθε σε αυτή τη σειρά των προκριματικών για το Κόπα Άφρικα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γουινέας.

Πηγή: sfina.gr

Ο Μαντί Καμαρά
Intime