Συναγερμός σήμανε στον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Ντομινίκ Κοτάρσκι, αλλά φαίνεται πως όλα ειναι καλά και πως θα παίξει κανονικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας είχε κληθεί στην εθνική του ομάδα, για τα ματς με Σκωτία και Πολωνία για το Nations League και παραμονές του αγώνα με τους Σκωτσέζους αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην πλάτη.

Ο 24χρονος γκολκίπερ ενημέρωσε το ιατρικό τιμ της Κροατίας και παράλληλα υπήρξε συζήτηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη υποβληθηκε σε εξετάσεις και από τους γιατρούς του ΠΑΟΚ που έδειξαν οτι δεν έχει κάτι σοβαρό.

Ο ποδοσφαιριστής σήμερα αναμένεται να δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, στην επανέναρξη των προπονήσεων μετά το ρεπό της Κυριακής. Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες είχαν προπόνηση, με τις απουσίες να παραμένουν οι ίδιες.

Τόμας και Ότο έκαναν ατομικό με τον δεύτερο να ετοιμάζεται για την επάνοδο του, ο Μπάμπα έμεινε στο γυμναστήριο στην τελευταία προπόνηση κάνοντας κι ένα πρόγραμμα στην πισίνα, ενώ οι Τσιφτσής και Ζίβκοβιτς έκαναν θεραπεία, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να ανεβάζει στροφές από σημερα.

Πηγή: sfina.gr