Ένα πολύ σοβαρό θέμα έχει να διαχειριστεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου το επόμενο διάστημα, καθώς ένας από το πιο ποιοτικούς και σίγουρα πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυσαρεστημένος και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει, ακόμα και τον Ιανουάριο.

Ο λόγος για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος είναι προβληματισμένος με την αντιμετώπισή του από τον Ρουμάνο προπονητή και θεωρεί πως δεν παίρνει τον χρόνο που αξίζει. Παρά τη συζήτηση που είχαν κάνει στο φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου οι δυο τους, ο προπονητής δεν… τήρησε την υπόσχεσή του. Ο Βούλγαρος εξτρέμ, όπως είχατε διαβάσει στο sportdog.gr, είχε πρόταση από ομάδα της Ρωσίας με καλά χρήματα, όμως συζήτησε με τον κόουτς και του είπε πως αν μείνει, θα τον υπολογίζει για τις βασικές του επιλογές.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πράξη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, καθώς ο Ντεσπόντοφ έχει ξεκινήσει μόλις σε πέντε παιχνίδια βασικός σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε δύο από αυτά έχει γίνει αλλαγή. Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του και έχει αμφιβολίες για το αν πρέπει να παραμείνει στην Τούμπα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Δεν ήταν τυχαία άλλωστε και η… διαρροή στη Βουλγαρία τις προηγούμενες ημέρες, όπου τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «εντολή» του παίκτη σε ατζέντη στην Ολλανδία να του βρει ομάδα σε πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Από τον ΠΑΟΚ προφανώς και είναι ενήμεροι για τον προβληματισμό του παίκτη και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει και κάποια συνάντηση μαζί του, ώστε να μάθουν και από τον ίδιο αν έχει όντως παράπονα.

Παρόλα αυτά, στην Θεσσαλονίκη δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ακόμα και της πώλησης του Ντεσπόντοφ. Μάλιστα, όπως του έχουν ξεκαθαρίσει πρόσφατα, εφόσον φέρει πρόταση, θα εξετάσουν εάν τους ικανοποιεί και στη συνέχεια θα ζητήσουν και την άποψη του Λουτσέσκου. Εάν θέλει λοιπόν να φύγει, θα πρέπει να βρει πρώτα ομάδα που θα τον πληρώσει και… καλά, γιατί το καλοκαίρι στην Τούμπα απέρριψαν όσες προσφορές τους έφεραν οι ατζέντηδές του.