ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ από σήμερα (14/10) αρχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι Δικεφάλων με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια την Κυριακή που θα σηματοδοτήσει και την έναρξη ενός σερί επτά αγώνων σε 21 μέρες για τους πρωταθλητές.

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime

Σε αυτό το διάστημα της διακοπής των (σχεδόν) δυο εβδομάδων, πέραν της ξεκούρασης σώματος και μυαλού, ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει η πρώτη αξιολόγηση από πλευράς του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα πεπραγμένα των παικτών στα πρώτα 15 ματς της σεζόν.

Είναι ένα σεβαστό δείγμα αυτά τα 15 παιχνίδια ούτως ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τεχνικό επιτελείο, έχοντας μαζί τους και τις μετρήσεις των παικτών σε όλους τους τομείς. Από την πλευρά του Ρουμάνου προπονητή υπάρχει η ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και αισιοδοξία ότι από εδώ και πέρα που ανεβαίνει ο πήχης δυσκολίας, η ομάδα θα είναι ακόμα πιο έτοιμη για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της.

Σίγουρα θα παίξει ρόλο η γρήγορη επιστροφή των διεθνών (ειδικά των Αφρικανών) αλλά αυτό ειναι κάτι διαφορετικό από την αξιολόγηση της παρουσίας των παικτών μέχρι τώρα στην σεζόν. Το τεχνικό επιτελείο έχει πάρει αποφάσεις για την διαχείριση του ρόστερ από εδώ και πέρα, ποντάροντας και στο γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Σε αυτό το σερί των επτά αγώνων σε 21 μέρες όπου ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λουτσέσκου θέλει να δει την ετοιμότητα των παικτών του και την αφομοίωση όσων έχουν αρχίσει να δουλεύονται στις προπονήσεις από την προετοιμασία μέχρι και σήμερα.

Πηγή: sfina.gr

Παίκτες του ΠΑΟΚ
Intime