Δεν είναι δα και σύνηθες το φαινόμενο ένας ελληνικός σύλλογος να επενδύει σε έναν 17χρονο Σενεγαλέζο (διότι τόσο ήταν όταν τον πήρε η ομάδα), να δουλεύει μαζί του και να του δίνει άμεσα ευκαιρία. Οι Κιτρινόμαυροι το έκαναν, μόλις έγινε 18 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του, μπήκε στο rotation κι αυτή τη στιγμη δε βγαίνει από την ενδεκάδα!

Βέβαια ήταν μία… προσπάθεια που μόνο τυχαία δεν δείχνει να πέτυχε. Ο νεαρός δούλεψε αρκετά, αλλά μαζί του ασχολήθηκε πολύ και η ομάδα. Βλέπετε δεν είναι μόνο το αγωνιστικό. Αυτό μπορείς να το… φτιάξεις μέσα από τις προπονήσεις, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα παιδί, που μοιάζει με… πλαστελίνη. Δηλαδή μπορείς να το… πλάσεις, το φτιάξεις, να το εξελίξεις.

Επιπλέον, προφανώς ένα πολύ σημαντικό κομμάτι είχε να κάνει με την προσαρμογή του. Μόνο γαλλικά, καθόλου αγγλικά και μόνος του σε μία πόλη ελληνική. Ρόουζ και Ζουλ τον βοήθησαν, αλλά κοντά του και οι άνθρωποι του Άρη. Πολύ δε περισσότερο τώρα, που δείχνει να εξελίσσεται ως ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα, που ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στην Ελλάδα.

Πηγή: sfina.gr