ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ: Ο γεννημένος τον Μάρτιο του 2005 στο Τσβόλε της Ολλανδίας ομογενής επιθετικός μετράει ήδη 2 γκολ στην Eredivisie με την Χέρενφειν. Κανονικά είναι μέλος της Κ21 αλλά έχει ανεβεί από το ξεκίνημα της σεζόν στην πρώτη ομάδα. Σε 8 αγωνιστικές μετράει 5 συμμετοχές κι αν οι 3 πρώτες ήταν ολιγόλεπτες αλλαγές, στις δυο τελευταίες που έπαιξε 71΄κόντρα στην Χέρακλες και 65΄με την Τσβόλε, παστέλωσε ισάριθμα γκολ. Συν ένα χατ τρικ που σκόραρε αγωνιζόμενος 90΄στο Κύπελλο.

Ήδη γίνεται ντόρος για τον Δημήτρη Ράλλη στην χώρα με τις τουλίπες ενώ το όνομά του εσχάτως κυκλοφόρησε και στην... Ελλάδα!! Μιλάμε για επιθετικό με 44 γκολ σε 89 συμμετοχές με τις Κ21, Κ19 και Κ17 της Χέρενφειν ενω μετράει ήδη 2 γκολ στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας! Τα ραντάρ της στήλης, λοιπόν έμαθαν πως για τον Δημητρη Ράλλη έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον μεγάλη ελληνική ομάδα, από τις Μπιγκφοράτες, ψάχνοντας και το ιδιοκτησιακό του στάτους αφού ο Ράλλης εμφανίζεται να έχει λήξη συμβολαίου το καλοκαίρι του 2025...

Ο Δημήτρης Ράλλης
sc-heerenveen.nl

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός παρότι είχε προτάσεις – και μάλιστα με ... δυνατές προσφορές ακόμη και τέλη Αυγούστου – για τον Αργεντινό μέσο, με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν παραχωρήθηκε. Κοινό μυστικό στις μανατζερικές πιάτσες πως οι ερυθρόλευκοι τον κοστολογούσαν μίνιμουμ με 25.000.000 ευρώ. Δεν ξέρω ποια θα είναι η ... “τιμή” του Έσε στις προσεχείς μεταγραφικές περιόδους κι ενώ η χρηματιστηριακή του αξία έχει συνέχεια ανοδικές τάσεις, με την μετοχή του σήμερα να είναι στο+12.000.000 ευρώ (όντας ο πιο ακριβός παίκτης του ρόστερ μαζί με τον Κάρμο).

Ο Σαντιάγκο Έσε
InTime / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Αυτό που κυκλοφορεί πάντως στην ελληνο-ιταλική πιάτσα agent είναι πως αποτελεί την Νο1 επιλογή της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Αταλάντα, από την στιγμή που θα σπρώξει τον Βραζιλιάνο Έντερσον των 40.000.000 ευρώ Χ.Α. (έχει δρομολογηθεί η πώληση του)! Μάλιστα στην Ιταλία το πάνε ακόμη πιο πέρα υποστηρίζοντας πως σε αυτή την περίπτωση... εύκολα οι μπεργκαμάσκι μπορούν να σκάσουν plus 23.000.000 ευρώ στους ερυθρόλευκους για τον Έσε. Με τον τελευταίο να αποτελεί διαχρονικό στόχο και της... Μπολόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, που από την περσινή σεζόν τσεκάρει τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού (μαζί με τον... Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, από την Σούπερλιγκ).