Μάκης Κατσαβάκης: Στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM και στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη μίλησε ο γνωστός Έλληνας τεχνικός ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα του Άρη, μέχρι στιγμής.

Παίκτες του Άρη
Intime

Ενισχύθηκε πάρα πολύ φέτος, έχει ένα τρομερό δίδυμο στα χαφ, τον Μόντσου και τον Σιφουέντες και μαζί με τον Μάνου Γκαρθία συνθέτουν μια δυνατή τριπλέτα στο κέντρο, ενώ μπροστά ο Μορόν είναι εκτελεστής, άρα από τη μέση και μπροστά ο άρης βγάζει φωτιές.

Πίσω, υπάρχει σιγουριά, άρα δεν του λείπει τίποτα για να μπορέσει να κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι και φυσικά όχι μόνο να μπει στην τετράδα των πλέι οφ για Ευρώπη, αλλά να διεκδικήσει και κάτι παραπάνω από την τέταρτη θέση, έτσι όπως τον βλέπω σήμερα.

Οι μεταγραφές του είναι επιλεγμένες και σωστές, έμεινε εκτός ομάδας ένας από τους καλύτερους περσινούς παίκτες, ο Νταρίντα, άρα αυτό σημαίνει πολλά και μπήκε ένας 17χρονος, ο Ντιαντί, που εντυπωσιάζει. Μπορούν να πετύχουν, αρκεί να το πιστέψουν.

Μου αρέσει ο Άρης έτσι όπως παίζει, δεν κλείνεται πίσω, κατεβάζει σωστά τη μπάλα, είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι έχει βρει τη συνταγή να κερδίζει ομάδες, όπως η Λαμία και η Καλλιθέα, που τα προηγούμενα χρόνια, δεν κέρδιζε", είπε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Παίκτες του Άρη
Intime