Απρόσμενη απώλεια βαθμών είχε ο Ολυμπιακός στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (2-2), αν και η ομάδα τού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με 2-0.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Γούναρη, παλαίμαχο άσο του συλλόγου και σκάουτερ, προκειμένου να σχολιάσει το ματς, τι έλειψε από τον Ολυμπιακό αλλά και τι χρειάζεται να αλλάξει ο Ισπανός προπονητής μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην ατάκα "Κοιμηθήκαμε" του πεπειραμένου τεχνικού, αλλά και στο γεγονός ότι έχει εμπειρία και αξιοπρέπεια για να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

"Κενά στην άμυνα ο Ολυμπιακός - Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Λεβαδειακός - Έτσι θα βγει πρωταθλητής"

"Το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς των σπορ γιατί είναι απρόβλεπτο. Αλλά όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα και κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να κερδίζεις εντός και εκτός έδρας, πρέπει η συγκέντρωση να είναι αυξημένη στο ανώτατο επίπεδο για 90 λεπτά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0  και επαναπαύτηκε, με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα και αντί για 4-0 το σκορ έγινε, τελικά, 2-2", ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Αυτοί οι πολύτιμοι βαθμοί που χάθηκαν με τον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό, δεν πρέπει να ξαναχαθούν. Πρωταθλητής βγαίνεις με νίκες και στα ντέρμπι αλλά με νίκες και στα παιχνίδια με τους μικρότερους. Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό, αν κάθε Κυριακή δεν είναι σοβαρός και μετρημένος, δεν έχει τύχη. Τα κενά στην άμυνα που δημιουργηθηκαν, αν υπάρχει συγκέντρωση δεν θα έβαζαν ποτέ γκολ οι παίκτες του Λεβαδειακού. Αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, είναι απρόβλεπτο άθλημα. Δεν πρέπει να επαναληφθούν όμως όταν κάνεις πρωταθλητισμό".

"Αξιοπρέπεια και εμπειρία ο Μεντιλίμπαρ - Αυτό να κάνει στου Ρέντη - Να κρατήσει όρθιο τον Ολυμπιακό"

Ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του μετά το ματς ανέλαβε μεγάλο μερίδιο της ευθύνης.

"Ο Μεντιλίμπαρ με την αξιοπρέπεια και την εμπειρία του δεν έριξε ευθύνες στους παίκτες, πολύ καλά έκανε για την ψυχολογία τους να επιδράσει. Ανέλαβε την ευθύνη προς τα έξω, αλλά στου Ρέντη πρέπει να επισημάνει τα κενά και τα λάθη και να μην επαναληφθούν".

Τι χρειάζεται να αλλάξει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας;

"Πρέπει να κρατήσει τον Ολυμπιακό όρθιο ο Μεντιλίμπαρ, οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να απογοητεύονται και να αποδοκιμάζουν αλλά ο Ολυμπιακός έχει βαριά φανέλα γιατί κάνει πρωταθλητισμό και θέλει 100% αυτοσυγκέντρωση. Μόνιμα πρέπει να παίρνει τους τρεις βαθμούς είτε παίζει με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ είτε με μικρότερες ομάδες. Χειρίζεται άριστα ο Μεντιλίμπαρ την ομάδα, να βρει τον τρόπο για να επιδράσει ψυχολογικά στους παίκτες για να έχουν αυτοσυγκέντρωση στο 100%, με όποια ομάδα κι αν παίζουν και όχι μόνο με τους μεγάλους. Στο 4-0 να χαλαρώσεις και να παίξεις passing game, αλλά πρώτα να κάνεις το σκορ 4-0".