Η 24χρονη σέξι διαιτητής Ελίφ Καραρσλάν εμφανίζεται σε ένα βίντεο στο διαδίκτυο όπου κάνει σεξ με τον 61χρονο επιθεωρητή της FIFA, Ορχάν Ερντεμίρ. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που έγινε viral στα social media, η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακάλεσε τις άδειες και των δύο.

Το βίντεο που εμφανίστηκε πριν από μέρες στα κοινωνικά δίκτυα, δείχνει την 24χρονη διαιτητή να καταγράφει με τη βοήθεια του καθρέφτη την ώρα που κάνει σεξ με τον 61χρονο Ερντεμίρ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)

Η ίδια, τώρα, υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα ψεύτικο βίντεο που εμφανίστηκε, αφού άσκησε κριτική στη δικαστική επιτροπή στην Τουρκία. «Δημιουργήθηκε με τεχνητή νοημοσύνη», αναφέρει.

Η βοηθός διαιτητή, Ελίφ Καραρσλάν και ο επιθεωρητής διαιτητών της Super League Ορχάν Ερντεμίρ τέθηκαν σε αποκλεισμό από το συμβούλιο διαιτησίας της TFF (Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

«Ένα επεξεργασμένο βίντεο»

Η 24χρονη αρνείται ότι είναι η πρωταγωνίστρια αυτού του βίντεο και θα κινηθεί νομικά : "Θα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου νομικά, αλλά θα τον ξεπεράσω. Θα υπερασπιστώ την υπόθεση μου μέχρι το τέλος."

Η δικηγόρος υποστηρίζει σε δήλωσή ότι το ροζ βίντεο δημιουργήθηκε με "κακόβουλες προθέσεις" με τεχνητή νοημοσύνη: "Ένα επεξεργασμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο δεν ήταν το πρωτότυπο και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη από λογαριασμό τρίτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει καμία σχέση με τον πελάτη μου με κανέναν τρόπο... Κατά την εξέταση του βίντεο γίνεται πολύ σαφές ότι η εικόνα δεν είναι καθαρή και ότι τα μέρη της σχέσης έχουν υποστεί πλήρη επεξεργασία από υπολογιστή." .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)

Από την πλευρά του, ο Ερντεμίρ, ο οποίος ήταν διεθνής διαιτητής της FIFA μεταξύ 1999 και 2002, δήλωσε ότι η φήμη του καταστράφηκε ως αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης: «Η καριέρα μου ως διαιτητής και παρατηρητής, την οποία διατήρησα περήφανα για περισσότερα από 30 χρόνια χωρίς ένας μόνο λεκές, έχει ανατραπεί η φήμη μου στα μάτια της οικογένειάς μου, του φιλικού μου κύκλου και της διαιτητικής κοινότητας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)