Η Ελίφ Καρααρσλάν αποβλήθηκε από το συμβούλιο διαιτησίας του TFF (Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) επειδή πρωταγωνίστησε σε ένα υποτιθέμενο σεξουαλικό βίντεο με τον αρχιδιαιτητή Ορχάν Ερντεμίρ. Η 24χρονη έσπασε τη σιωπή της αφού κατήγγειλε ότι το βίντεο ήταν σεξουαλικό δημιουργήθηκε από AI (Τεχνητή Νοημοσύνη) .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)

Η σέξι επόπτρια εξηγεί ότι «υπάρχει μια σεξουαλική ταινία που προσπαθεί να συσχετιστεί μαζί μου, αλλά δεν έχει καμία σχέση με εμένα και η ποιότητα της εικόνας είναι εξαιρετικά κακή. Δεν είμαι ο άνθρωπος που εμφανίζεται στο βίντεο και το ότι αντιμετωπίζω μια τόσο σοβαρή κατηγορία αποτελεί επίθεση στην τιμή μιας γυναίκας», είπε.

Η δικηγόρος της υποστηρίζει σε δήλωσή του ότι το βίντεο σεξ δημιουργήθηκε με "κακόβουλες προθέσεις" με τεχνητή νοημοσύνη: "Ένα επεξεργασμένο βίντεο δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, το οποίο δεν ήταν το πρωτότυπο και δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από τεχνητή νοημοσύνη από λογαριασμό τρίτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει καμία σχέση με τον πελάτη με κανέναν τρόπο... Κατά την εξέταση του βίντεο γίνεται πολύ σαφές ότι η εικόνα δεν είναι καθαρή και ότι τα μέρη της σχέσης έχουν υποστεί πλήρη επεξεργασία από υπολογιστή." .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif KARAARSLAN (@elifkaraarslan_17)