Facebook Pixel Sportdog.gr | Μυθικά ποσά – Τόσα κέρδισε ο Σουμάχερ στην καριέρα του
| 2017-12-29 15:44:00

Μυθικά ποσά – Τόσα κέρδισε ο Σουμάχερ στην καριέρα του

Sportdog Team
Μυθικά ποσά – Τόσα κέρδισε ο Σουμάχερ στην καριέρα του

Έκανε ιστορικά κέρδη.

Ένα δισεκατομμύριο δολάρια, περίπου 840 εκατομμύρια ευρώ: αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε ο Μίκαελ Σουμάχερ καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Ο Γερμανός πιλότος της F1, εμφανίζεται ως ο πέμπτος αθλητής που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία, έχοντας μπροστά του μόνο τον Μάικλ Τζόρνταν, Τάιγκερ Γουντς, Αρνολντ Πάλμερ και Τακ Νικλάους. Έναν παίκτη του μπάσκετ και τρεις παίκτες του γκολφ. Τα έσοδα προέρχονται από τους μισθούς , τα πριμ, τις μεταγραφές, τα συμβόλαια, τις διαφημίσεις, τις χορηγίες .

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, ολόκληρη η ομάδα ιατρών, νοσοκόμων και φροντιστών, που φροντίζουν τον Μίκαελ Σουμάχερ στο σπίτι του, κοστίζει περίπου 140.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν υπολογίζει κάποιος ότι αυτό συμβαίνει από το Σεπτέμβριο του 2014, το κατά προσέγγιση κόστος της φροντίδας του είναι περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την ισπανική As.

Ο Mίκαελ Σουμάχερ, ήταν ο καλύτερος , με συνέπεια να κερδίσει πολλά χρήματα και να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά, σε αυτόν αγώνα που δίνει για την ζωή του τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags